... všetko o BMW ...
vanco napísal:Tak ze som mal cestu do Brna a dohodol si stretnutie s clenom z ceskeho fora.Dosiel zapojil pocitac a za 5 min bolo US svietenie nakodovane.Maximalna spokojnost,nastavil mi to na 25% svietenia.
airbone napísal:Dnes som nakodoval na svojej e60. Takze vychod PO E60 predface us drl neni problem, lci modely poriesim coskoro.
LuCKy napísal:Zatial som to testoval len na 2005 ale mal by som to zvladnut aj na novsich. Na modeloch od 01.2006 to nakodujem zadarmo prvemu/testovaciemu zaujemcovi.
LuCKy
wixter napísal:sakra a v ramci BA sa nenajde nikto, uz strasne dlho chcem na auto mat pocas dna aby mi svietili dialkace na xy % a kruzky a ked sa zotmie aby sa zapli xenony... ak ma niekto foto s tymi dialkacmi hodte to sem. diky
airbone napísal:
Pocas dna ti budu v nulovej polohe svietit len dialkove na znizeny vykon, kruzky nie. Jedine ak prepnes spinac do polohy parkovaciek, tak zapnes aj kruzky. Budes isto frajer.
Ked sa zotmie, xenony sa zapnu, ale len ak mas polohu "A" a svetelny senzor pre automaticke zapinanie svetiel. V tomto pripade musis nechat vypinac v polohe "A" a cez den svietia dialkove a ked sa zotmie, tak sa prepne na normalne stretavacky.
No ziadne kruzky ti pritom svietit nebudu, lebo u E60 su to parkovacie svetla, nie svetla pre svietenie cez den apd.....
Pastekari v BA to nevedia, my tu na vychode ti to kludne nakodujeme ked sa zastavis tu pred krcmou na dedine. (musis zatrubit) Tieto veci mame v malicku. Bezne tu programujeme americanom raketoplany.