... všetko o BMW ...
bruno75 napísal:aký vtipný.....
tú istú sadzbu máš aj za iné kódovania (napr. preprogramovanie HUD na M5 vizuál)?
bmwbros napísal:dam mu aj 50,- Eur ked mi to spraví![]()
![]()
Hyri napísal:a kolko by ste cakali cenu za nakodovanie niecoho ?
bruno75 napísal:
tvári sa, že to vie a ako sa sám vyjadril, na východe pred krčmou programujú američanom raketoplány (asi aj preto prestali lietať...), tak toto zvládne ľavou zadnou...
mne sa ale nechce ísť kvôli tomi až hemtam kdesi k hraniciam západnej Ázienezvládol by to ktosi aj tu na Západe (príp. v BA)
bruno75 napísal:kľudne dám 30-50 EUR, ak sa mi pri jednom zásahu naprogramuje všetko, čo chchem a systém auta ten zásah bez nepredvídaných následkov rozchodí a bude ďalej fungovať...
airbone napísal:Neobavaj sa, spravit to viem bez problemov. Ako pisem vyssie, nie na vsetkych modeloch to bude fungovat, bohuzial, s tym nespravi nikto nic. U tych kde to nejde su potrebne aj M5 budiky aby to chodilo.....![]()
Vsetko to je co? to uz by si chcel privela muziky za malo penazi, nezda sa ti?Ale verim ze zozenies niekoho kto ti to za tolko spravi tam u vas na "zapade". My tu pri zapade azie sme drahy kraj....
semtex napísal:ou
bruno75 napísal:
To že to vieš urobiť, rád verím. Už z tvojich príspevkov som zistil, že vieš o čom píšeš....![]()
Priznám sa, že som sa ešte detailne nezaoberal otázkou čo všetko by na mojej E60 530xd LCI 2007 išlo spraviť![]()
Skús napísať, aké vychytávky vieš / ide na tomto modeli urobiť. Nateraz ma napadajú len také blbinky ako vypnutie otravného pískania pri nezapnutom páse a ten M5 HUD - kvôli tomu sa mi ale do PO ísť nechce. DRL (denné svitenie cez AE) mám už vo výbave, ovládanie Webasta cez BC takisto. Nie som v tomto doma, takže ani neviem, čo všetko sa dá takto nastaviť... V E39 mi nastavovali chalani v BA DRL a Webasto a povedali mi, že viac sa nedá resp. nemá pre mňa význam.
Pochváľ sa, čo vieš a možno zvážim aj tú cestu na ten váš východ....
airbone napísal:..... Vsetko zavisi od typu auta a vybavy..... Vela prkotiniek co sa da nastavit su takmer bezvyznamne....
bruno75 napísal:čiže, ak som to správne pochopil, na to aby som zistil, čo sa dá s autom urobiť by som ti ho musel asi pristaviť a až ho napichneš na comp, uvidíš čo vieš poriešiť. pochopil som to správne?
ak by som mal náhodou cestu smerom na východ, ozvem sa
voMacK napísal:Bruno snad nehces riesit US svietenie na svojej E60?