... všetko o BMW ...

Moderátori: voMacK, alfi666

bmwtt.sk

Užívateľov profilový obrázok
valer750
Kraj: Prešovský

Re: US svietenie

Nedeľa, 4. Septembra 2011, 16:03

ja robim kodovanie svetiel a pipanie pasov kazdemu zadarmo pokial mam na to cas...ci uz BMW alebo VAG...ale ako vidim, asi uz nebudem:)))
Celým menom Valér Postihač, keby nieco:)
E91 325dA
E34 540/6

airbone
Auto: F25 X3

Pondelok, 5. Septembra 2011, 15:35

Ja vam to nakodujem za 10eur, ale 20eur este treba zaplatit zato ze vytiahnem pocitac a pripojim k autu..... :mrgreen:

bruno75
Kraj: Trenčiansky

Pondelok, 5. Septembra 2011, 16:08

aký vtipný.....
tú istú sadzbu máš aj za iné kódovania (napr. preprogramovanie HUD na M5 vizuál)?

bmwbros
Auto: E60 530D
Kraj: Banskobystrický

Pondelok, 5. Septembra 2011, 18:59

bruno75 napísal:
aký vtipný.....
tú istú sadzbu máš aj za iné kódovania (napr. preprogramovanie HUD na M5 vizuál)?

dam mu aj 50,- Eur ked mi to spraví :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
ex E60 530D sedan black

Hyri

Pondelok, 5. Septembra 2011, 19:30

a kolko by ste cakali cenu za nakodovanie niecoho ?
Bmw E39 530D ///Jebat Paket
Ex Bmw E39 540iAG ///Mrdka paket
Ex Bmw E39 530D ///M Paket
Ex Bmw E36 325i Nic paket drift king :D

bruno75

Utorok, 6. Septembra 2011, 12:22

bmwbros napísal:
dam mu aj 50,- Eur ked mi to spraví :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

tvári sa, že to vie a ako sa sám vyjadril, na východe pred krčmou programujú američanom raketoplány (asi aj preto prestali lietať... :mrgreen: ), tak toto zvládne ľavou zadnou...
mne sa ale nechce ísť kvôli tomi až hemtam kdesi k hraniciam západnej Ázie :D nezvládol by to ktosi aj tu na Západe (príp. v BA)

Hyri napísal:
a kolko by ste cakali cenu za nakodovanie niecoho ?

kľudne dám 30-50 EUR, ak sa mi pri jednom zásahu naprogramuje všetko, čo chchem a systém auta ten zásah bez nepredvídaných následkov rozchodí a bude ďalej fungovať... :D

airbone

Utorok, 6. Septembra 2011, 14:30

bruno75 napísal:

tvári sa, že to vie a ako sa sám vyjadril, na východe pred krčmou programujú američanom raketoplány (asi aj preto prestali lietať... :mrgreen: ), tak toto zvládne ľavou zadnou...
mne sa ale nechce ísť kvôli tomi až hemtam kdesi k hraniciam západnej Ázie :D nezvládol by to ktosi aj tu na Západe (príp. v BA)

Neobavaj sa, spravit to viem bez problemov. Ako pisem vyssie, nie na vsetkych modeloch to bude fungovat, bohuzial, s tym nespravi nikto nic. U tych kde to nejde su potrebne aj M5 budiky aby to chodilo.....
Ty sa radsej douc zemepis kde je azia a ostatne kontinenty, "zapadniar"...... :mrgreen:

bruno75 napísal:
kľudne dám 30-50 EUR, ak sa mi pri jednom zásahu naprogramuje všetko, čo chchem a systém auta ten zásah bez nepredvídaných následkov rozchodí a bude ďalej fungovať...

Vsetko to je co? to uz by si chcel privela muziky za malo penazi, nezda sa ti? :wink: Ale verim ze zozenies niekoho kto ti to za tolko spravi tam u vas na "zapade". My tu pri zapade azie sme drahy kraj....

bruno75

Utorok, 6. Septembra 2011, 15:12

airbone napísal:
Neobavaj sa, spravit to viem bez problemov. Ako pisem vyssie, nie na vsetkych modeloch to bude fungovat, bohuzial, s tym nespravi nikto nic. U tych kde to nejde su potrebne aj M5 budiky aby to chodilo..... :mrgreen:

Vsetko to je co? to uz by si chcel privela muziky za malo penazi, nezda sa ti? :wink: Ale verim ze zozenies niekoho kto ti to za tolko spravi tam u vas na "zapade". My tu pri zapade azie sme drahy kraj....

To že to vieš urobiť, rád verím. Už z tvojich príspevkov som zistil, že vieš o čom píšeš.... =D>
Priznám sa, že som sa ešte detailne nezaoberal otázkou čo všetko by na mojej E60 530xd LCI 2007 išlo spraviť :oops:
Skús napísať, aké vychytávky vieš / ide na tomto modeli urobiť. Nateraz ma napadajú len také blbinky ako vypnutie otravného pískania pri nezapnutom páse a ten M5 HUD - kvôli tomu sa mi ale do PO ísť nechce. DRL (denné svitenie cez AE) mám už vo výbave, ovládanie Webasta cez BC takisto. Nie som v tomto doma, takže ani neviem, čo všetko sa dá takto nastaviť... V E39 mi nastavovali chalani v BA DRL a Webasto a povedali mi, že viac sa nedá resp. nemá pre mňa význam.
Pochváľ sa, čo vieš a možno zvážim aj tú cestu na ten váš východ.... :mrgreen:

semtex

Utorok, 6. Septembra 2011, 17:06

ou :D
Na keru picu si seci jebete tie prijebane fotky cez celu stranu do podpisov...jebat take forum, kde musim preskorlovat celu stranu kvoli trom prispevkom!!!!pojebte sa!!!

bruno75

Utorok, 6. Septembra 2011, 17:25

semtex napísal:
ou :D

to akože to zvládneš všetko urobiť aj ty? :D

airbone

Štvrtok, 8. Septembra 2011, 18:00

bruno75 napísal:

To že to vieš urobiť, rád verím. Už z tvojich príspevkov som zistil, že vieš o čom píšeš.... =D>
Priznám sa, že som sa ešte detailne nezaoberal otázkou čo všetko by na mojej E60 530xd LCI 2007 išlo spraviť :oops:
Skús napísať, aké vychytávky vieš / ide na tomto modeli urobiť. Nateraz ma napadajú len také blbinky ako vypnutie otravného pískania pri nezapnutom páse a ten M5 HUD - kvôli tomu sa mi ale do PO ísť nechce. DRL (denné svitenie cez AE) mám už vo výbave, ovládanie Webasta cez BC takisto. Nie som v tomto doma, takže ani neviem, čo všetko sa dá takto nastaviť... V E39 mi nastavovali chalani v BA DRL a Webasto a povedali mi, že viac sa nedá resp. nemá pre mňa význam.
Pochváľ sa, čo vieš a možno zvážim aj tú cestu na ten váš východ.... :mrgreen:

Zoznam bohuzial nemam..... A ani sa ho nechystam kompilovat, totizto bolo by to o drzku. Vsetko zavisi od typu auta a vybavy..... Vela prkotiniek co sa da nastavit su takmer bezvyznamne....

bruno75

Sobota, 10. Septembra 2011, 13:10

airbone napísal:
..... Vsetko zavisi od typu auta a vybavy..... Vela prkotiniek co sa da nastavit su takmer bezvyznamne....

čiže, ak som to správne pochopil, na to aby som zistil, čo sa dá s autom urobiť by som ti ho musel asi pristaviť a až ho napichneš na comp, uvidíš čo vieš poriešiť. pochopil som to správne?
ak by som mal náhodou cestu smerom na východ, ozvem sa :mrgreen:

airbone

Sobota, 10. Septembra 2011, 22:44

bruno75 napísal:
čiže, ak som to správne pochopil, na to aby som zistil, čo sa dá s autom urobiť by som ti ho musel asi pristaviť a až ho napichneš na comp, uvidíš čo vieš poriešiť. pochopil som to správne?
ak by som mal náhodou cestu smerom na východ, ozvem sa :mrgreen:

az take jednoduche to zas neni.... :lol:
treba jednoducho vediet co ches nastavit a az na mieste sa to uvidi, ci sa to da alebo nie... :smile:
Privelmi to kompllikujes.... vies co vlastne chces???? lebo vediet ze chcem ponastavovat veci, ale neviem ake, to je tak trochu odveci, nie? :wink:

voMacK
Auto: G31 540i

Pondelok, 12. Septembra 2011, 10:27

Bruno snad nehces riesit US svietenie na svojej E60?
"Auto je napisane na mna, ale inak s nim nic nemam!"
-- P.R.

bruno75

Pondelok, 12. Septembra 2011, 13:06

voMacK napísal:
Bruno snad nehces riesit US svietenie na svojej E60?

US svitenie rozohodne nie, jednak mám vo výbave DRL a jednak by to asi dosť dobre ani nešlo, keďže mám bi-xenon a tie "vnútorné" svetlá sú použité na prisvietenie do zákrut. Mňa skôr zaujímali tie iné vychytávky nastaviteľné cez to rozhranie (napr. M5 vizuál HUD, vypnutie pípania pásov a pod.) Pravdupovediac neviem, čo všetko užitočné je možné takto nastaviť a skôr než za niekým pôjdem som chcel vedieť, čo vlastne môžem žiadať.... :mrgreen:
inak sorry za OT v téme

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 2 neregistrovaní