... všetko o BMW ...
Hermo napísal:Ja uz som to vzdal,po tej vymene oboch sa to zohrieva iba ked idem rychlejsie,pri pomalej jazde to stale sedi na tych 76 stupnoch. Uz som s tym bol aj na diagnostike ale ziadnu chybu nevypisuje,tiez mi porovnaval aj teplotu ci neukazuje zle ale to tiez nie,tak vobec netusim.
pedro299 napísal:PSnoopy363.To si čo zadrel?Usedel by sa tam na smrť.Veď tie žaluzie sa otvaraju naporom vetra.Keď je chladno sú zopnute elektromagnetom,ktorý ich nepustí otvoriť.Keď sa motor postupne zohrieva tak ich magnet uvolní a potom ich už otvára len nápor vzduchu.
PSnoopy363 napísal:
Ja som pisal, nech checkne pred jazdou ci su zatvorene a potom ak bude mat dlhsiu cestu pocas ktorej by sa teoreticky mali otvorit, ak ich nema dodrbane...nech po odstaveni auta pocka, lebo by sa v tom pripade mali pocas jazdy otvorit a po jazde sa zatvoria a to trva nejakych 10-15 min., ja vtedy stale pocujem taky zvuk ako sa mi zaluzie zatvaraju....sice som nikdy nepozrel ci su to fakt zaluzie, lebo vzdy som sedel vnutri auta, tak som to nemal ako vidiet, ale som si hodne isty, ze ten zvuk prichadzal od nich....10 - 15 min. vydrzi, to neni tak strasne dlha dobaa bude vediet ci funguju, alebo nie....
PSnoopy363 napísal:okiaj tak niečo počujem...
pedro299 napísal:Aj ja počujem stále niake hlasi,tiež fajčíš to čo ja?![]()
![]()
Hermo napísal:
Zas hadam neprehanaj, chces povedat ze ked odstavis a vypnes motor tak proste nastane uplne ticho? Pretoze aj u mna je to tak ze ked zhasnem motor tak este nieco chvilku bezi a az po nejakych cca 30s sa to vypne a to nevravim o webaste ktore sa vypina este neskor, aspon myslim ze to je webasto