Streda, 2. Novembra 2016, 12:29
Zdravím všetkých a dopredu sa ospravedlňujem ak už takáto téma existuje, ale prešiel som čo sa dalo a konkrétne tento problém sa nikde neriešil.
Nedávno som kúpil e61 rok výroby 2005 a prvé čo človek chce tak mať to auto čisté. Pred dvoma dňami som ho umýval a štýlom, že som na strechu vylial asi aj dosť pod silným tlakom pár vedier vody. Po umytí auta som bol dosť zhrozený keď na zadnej sedačke som videl menšiu mláku vody + bolo zatečené na strope pri zadných svetlách pasažierov, obluk presne pod zadnou časťou okna (akoby to preniklo cez tú fixnú časť panorámy) a potom ešte dva oblúky presne v kufri akoby v ľavom a pravom hornom rohu auta. Auto som zatiaľ mal len pod strechou, takže som nemal možnosť vyskúšať zatekanie počas lejaku. Nakoľko tam na strope žiadne flaky neboli (po mojom incidente presne ostali mapy kde bola voda zatečená), nepredpokladám, že do auta zatekalo... prípadne predajca to pekne pred kúpov nechal vytepovať.
Otázka teraz znie... či strešné okno nieje vstavané na taký príval vody (i keď pri silnom lejaku si myslím, že je to stále silný prúd vody), alebo jednoducho tam je problém, ktorý treba riešiť a to okno musí toto zniesť? Posledná otázka je: či tým zatešením som mohol niečo pokaziť pod strechou, napr ako je anténa a podobne? Zdalo sa mi akoby rádio vypadávalo a nehralo ani tak čisto...
Vopred ďakujem za zmysluplné odpovede a pomoc...