... všetko o BMW ...
...... no nič, momentálne nemám auto po ruke, ale určite vyskúšam všetko čo ste písali.To natáčanie to musí byť asi vyššia výbava,si myslím osobne,keď to e60 vôbec má (e92 to môže mať). Rozhodne dám vedieť čo robí to moje neposlušne svetlo ](https://www.bmwklub.sk/images/smilies/eusa_wall.gif)
(to zistím keď to rozoberiem a pozriem sa či tam je vôbec nejaký kábel a či je zapojený-ale až keď mi pri tom neodmrznú ruky peter211 napísal:pridam samate v tom riadny chaos
To co je na obrazku v kruzku je neviem presne meno ale zapina sa to pri cuvani alebo pri pomalej jazde v pred.Popripade pri zapnutej smerovke.Mam e61 7/2007 je to nieco ako ma MB ked ides v zakrute zasvieti mi to na cestu 90 stupnov do strany do ktorej odbacam.MB zapne hmlovku a bmw to vnutorne svetlo.Asi v tom mas len zle ziarovky...

Spiderman napísal:Neviem,ja tam mám natacaci bi-xenon. Možno to je len pri bi-xenonoch???
lionlion napísal:Tieto svetla co mas zakruzkovane svetia tak ako tu uz bolo spominane ale plus este nieco tak to trochu vysvetlym (mam to odskusane na e60 predFL natacacie bixenony)
Stretavacie svetla - svieti iba xenon
Dialkove svetla - svieti xenon (dvihne sa v nom klapka a sveti ako dialkove) + aj ta H7 co si zakruzkoval, takze vlastne je to bixenon+H7 pri dialkovych, svieti komplet predok okrem hmloviek
Svetelna hukacka - svieti iba ta H7 bez ohladu na ostane svetla ci su zap-vyp
Ak to takto nefunguje, niekde je chyba
valer750 napísal:iba by som podotkol k tej svetelnej hukacke, ze sa da dokodovat bliknutie xenonami, ak su zapnute....na predfacelifte, e60 aj E90