... všetko o BMW ...

Moderátori: voMacK, alfi666

reklamne predmety bmwklub.sk

Užívateľov profilový obrázok
voMacK
Auto: G31 540i
Kraj: Trenčiansky

Re: Sparovanie telefonu s autom cez Bluetooth

Piatok, 10. Decembra 2010, 12:38

eEDOo napísal:
hmm, tak dneska som bol v Bavaria-i v ZA a tam mi povedali, ze ak mam v laktovke ten origo mobil a slot na SIMku, tak mozem zabudunut na sparovanie dalsieho mobilu. Vraj okrem toho origo sa spravne (tj. aby islo volanie a aj kontakty aby sa nacitali) mi ziadny iny mobil nepojde...vrrrr :( ..do <>

tak na kieho boha je tam potom aj bluetooth???
"Auto je napisane na mna, ale inak s nim nic nemam!"
-- P.R.

gangurrx
Auto: BMW 530d E60

Streda, 7. Marca 2012, 23:18

hmm ja mam ten isty problem, ale nezda sa mi, ze by to nemohlo ist, podla mna to vyriesi upgrade SW.

eEDOo
Autor témy
Auto: BMW E61
Kraj: Žilinský

Štvrtok, 8. Marca 2012, 10:58

mozes skusit urobit SW upgrade, ale ja uz moc nedufam, ze to pojde.
Jazdim ako dochodca za 12l :(

------------------------------------------

bruno75

Štvrtok, 8. Marca 2012, 16:23

eEDOo a tzy si urobil SW upgrade? nerozumiem tomu, ze na mojom aute mi to od začiatku v pohode ide s HTC Desire HD (a predchádzajúcemu majitelovi s iPhone 3S) a mam aj tlf. v laktovke (je jedno, ci je v laktovke vlozena SIM alebo nie) a zaroven mam cez BT riadne sparovany (a plne funkcny) ten HTC a u teba (aj u inych) to nejde. podrobnejsi opis mojho zapojenia tu: bmw5-e60-e61-f10-f11-f07-gt/e60-bluetooth-v-ccc-t54318.html ja sice mam LCI model, ale myslim, ze upgrade SW by tvoj problem riesil. nie je predsa mozne, aby sa kazde konkretne auto spravalo inak

eEDOo
Autor témy
Auto: BMW E61
Kraj: Žilinský

Štvrtok, 8. Marca 2012, 17:24

praveze som nerobil. Posledny update co sa robil na aute je tak cca 1-1.5 roku dozadu a to viem ze uz min. jeden novsi soft bol vydany. Uz som ten bluetooth davno neriesil, zmieril som sa s tym ze to nejde a nechal som si vyklonovat SIMku, tak preto som neriesil ani update SW. (i ked aj toto riesenie je dost na pi.. lebo vzdy ked vypnem motor, musim si zavolat niekam z mobilu aby sa mi aktivovala SIMka v mobile ](*,) )
Mozno ak budem mat cas, tak by som skocil do bavarie na SW update. Ale ako som pisal, uz neverim ze mi to pomoze.
Jazdim ako dochodca za 12l :(

------------------------------------------

locarno
Auto: Non BMW
Kraj: Trnavský

Štvrtok, 8. Marca 2012, 20:42

Ahojte, troška OT ale predsa:

Dá sa ten bluetooth modul zvlást dokúpit a dorobit ako retrofit? Mám aj multifunkčný volant, teda tlačitká už sú treba len samotný modul a nejak to cele dať dokopy.
Jano

airbone
Auto: F25 X3
Kraj: Prešovský

Pondelok, 12. Marca 2012, 18:18

ked niekto z vas pochodi s updatom softu a nasledne robzbeha nieco co mu na tom neslo (iphone hlavne), tak dajte vediet. Skocim aj ja na update softu (doma to nechcem robit aj ked mam novu ISTA, lebo nemam nato vhodny zdroj zatial).

koruska
Auto: bmw e46 / e61
Kraj: Trnavský

Streda, 21. Marca 2012, 09:08

tiez som sa s tym trapil dost dlho a neslo mi to, tak som kaslal na to a povedal si, ze v aute az tak netelefonujem ze mam zeravy mobil :D ... Potom ma napadlo keby to fungovalo, ze dokupit jednu simkartu operatora s tou najlacnejsou pladbov a sparovat ten moj telefon s tou lacnou simkartou. A simkarta v aute by bola presmerovana na povodny tel. co pouzivam.
Neskusal som to, ale mohlo by to fakcit cisto len teoreticky :)
http://www.strechynadasky.sk/

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 2 neregistrovaní