... všetko o BMW ...
voMacK napísal:to co ti ukazuje na tej stranke, neni uplne koser...ja ked tam zadam svoje auto, tak mi vobec neukaze telefony, kt. v nom mam vyskusane a overene ze funguju...
voMacK napísal:...a asi ti to neurobi nikto okrem origo servisu, treba na to patricne vybavenie a nakolko to trva nejaku dobu auto musi byt stale napojene na externy zdroj napajania aby sa nieco nedokurvilo..
buy-10 napísal:airbone: ja vyuzivam skoro stale bluetooth v aute, mam E60 pred FL 2006 a fungujem tam z iphonom 4 a nerobil som tam update softu, vpohode to funguje,vsetko ako ma... IP ho najde?ale auto ti ho nenajde?alebo ako sa to sprava?co ti to robi?alebo sa vobec nespoji, nic neukaze?
eEDOo napísal:airbone, pokial mas taku kombinaciu, tj. miesto na SIMku a mobil v laktovke, Bluetooth ta sice najde, ale nesparujes sa s tym.
To iste mam aj ja. Som skusal min. 5 mobilov, cez Windows mObile, Android, Symbian, iOS, az po prahistoricky Siemens S35 a nic.
Bol som s tym v bavarii a tam mi povedali, ze s takou kombinaciou aku mas, mam, sa neda sparovat s inym mobilom ako je ten v laktovke.![]()
Som sa to docital aj niekde na nete, ze to v takej kombinacii nefunguje.