Štvrtok, 15. Decembra 2011, 09:16
bruno75 napísal:presne tak, so spárovaním s HTC Desire HD som ani ja nemal problém
len neviem, prečo sa mi niekdy spáruje s autom do 5 s. a inokedy mu to trvá aj minutu a niekedy musím dokonca na tlf. vypnúť a znovu zapnúť BT. inak pohoda...
škoda len že neviem cez to tiež čítať SMS.... a možno tiež e-maily.... na to si ale asi počkám do F10

Mne to tiež nevie čítať SMS, takže som si nie celkom istý, či ti zrovna F10 tento problém vyrieši. Mám HTC Sensation. Problém je podľa mňa ale v telefóne, že nepodporuje daný BT profil. Keď som si na stránkach BMW pozeral kompatibilitu s telefónmi, tak u iPhone tam je tuším písané, že podporuje aj SMS. Takisto HTC nepodporuje prenos dát, ale keď som sa pripojil s nejakým starým Sony Ericssonom, tak mi auto ponúkalo použiť ho aj na prenos dát. Ale na druhej strane keď som chcel v aute skúsiť prístup na internet, tak ma to zase poslalo do riti s tým, že táto služba nie je na SVK podporovaná. Ale to mi momentálne moc žily netrhá, lebo si myslím, že prístup na internet ako taký je cez smartfón tak či tak pohodlnejší než by vedel byť cez nejaký iDrive.
Ex: Honda Accord 2.0iS (CC7), Audi A4 2.8 quattro (B5), BMW 320d touring E46, BMW 535i touring F11
Príbeh, Audi A6 Avant 3.0 TDI quattro (C7)
BMW 540xi touring G31 - socka s odvetranými sedačkami.