Pondelok, 6. Októbra 2014, 09:13
cavte. cez vikend som bol milo prekvapeny ked som videl aplikaciu ivini for bmwhat mozno ju uz niektory poznate.. na android store je za 50 eur samozrejme na android sa to dá ošalit a nainstalovat full verziu zadarmo. Potrebujete k tomu obd kabel ktory pripojite k tabletu v mojom pripade alebo k mobilu a mozte si aktivovat niektore funkcie ktore treba kodovat.. ziadne nemecke nazvy ziadne zasahy do kodu. Su tam predvolene funkcie ktore kliknete len aktivovat alebo vypnut..
Ja som si cez to napriklad dal do mojej e60 2005 digitalnu rychlost na obrazovku, zapol pipanie pri odomikani zamykani, vypol pipanie pasu, spustil emergenci flash brake light /to su tie hmlovky zadne pri prudkom brzdeni napr na dialnici/ alebo predne hmlovky pri pusteni dialkovych svetiel.. je tam toho kopec vypise vam to vsetky riadiacie jednotky ktore su kompatibilne a programovatelne a moznosti v nich.
V apke je aj diagnostika a dost podrobna nieco podobne inpe ale teda ovela prehladnejsie pre lajka ako som ja.. tak isto si viete pozret vsetky cidla teploty rychlosti jednotlivych valcov a podobne.. skvela vec.. funguje aj cez bluethot obd no cez to nieje mozne programovat.na to potrebujete kabel.
Odporucam :)
e60 530d A