Bzdochliak napísal:Mam CCC business ale s navi, takze viem ze to mp3 musi prehravat, dnes kuknem tu verziu. Niekde som cital zevraj to BMW robilo onehda ten update aj zadarmo

takze im dnes zavolam, alebo sa stam stavim kedze robim v rovnakej budove akk BMW centrala v BA.
Kazdopadne snad to nejak pojde.
CCC business neexistuje. Bud je CCC a to je s velkym 8"displejom a navigacia professional, alebo navigacia business s 6.5"displejom a jednotka sa vola M-ASK.
Potom je este obdobna vec, taktiez M-ASK ale je to len radio a i-drive, nema navigaciu. Takze to nie je ani business, ani professional :)
3 hodky trva CCC, takze to bude urcite dlhsie keby sa robili aj ine jednotky, potom sa este cele auto koduje atd. Bez zdroja sa to robit neda, to by urcite zdechlo :)
Gateway v CCC sa programuje cez OBD mod a ostatne jednotky (ASK, HOST, ANT a APPS) cez MOST.
TT-SIMIK - ja neriesim ziadne programovanie na ziadnych autach a ani som nikdy neriesil :) Nebavilo by ma to a ani nato nie je cas :)
Ked tak zbehnem ku kamosovi ktory ma nato podmienky, aj dobry zdroj som mu zohnal :)
U E60 a aj inych modelov moze hocico spadnut, je to vsak zriedkavost. Zvykne spadnut prave CCC, potom je K.O. alebo pripadne na dost zlozitu a nakladnu opravu, este napriklad volantove schaltzentrum, ULF, pripadne budiky..... Ale to fakt zriedkavo, aj ked sa to uz stalo. Je to proste isty druh nedokonalosti :)))