... všetko o BMW ...
 . Ja mám s týmto osobnú skusenosť, lebo som to nedávno riešil a robil mi to jeden maník z PO a som max. spokojný. Chlapík sa vyznal i keď cena nebola 200€ a niečo viac. Ale radšej dám viac ako mať potom kopec iných starostí. A keď na to nemáš tak si kúp iné auto alebo naštív BMW kde zaplatíš za nový DPF a plus prácu takú pálku, že Ti bude z toho zle.
 . Ja mám s týmto osobnú skusenosť, lebo som to nedávno riešil a robil mi to jeden maník z PO a som max. spokojný. Chlapík sa vyznal i keď cena nebola 200€ a niečo viac. Ale radšej dám viac ako mať potom kopec iných starostí. A keď na to nemáš tak si kúp iné auto alebo naštív BMW kde zaplatíš za nový DPF a plus prácu takú pálku, že Ti bude z toho zle. 

voloda napísal:Andrej1985 a spotreba ako?? Klesla??
 ..........meral som to sem do UK presiel som 1606 km a natankoval som 124L
 ..........meral som to sem do UK presiel som 1606 km a natankoval som 124L  ...........Pc mi ukazoval
  ...........Pc mi ukazoval   9,3 ale podla tankovania bolo 7,7
  9,3 ale podla tankovania bolo 7,7    a to mam 19ky,3 ludia a samozrejme plny kufor takze nalozeny
 a to mam 19ky,3 ludia a samozrejme plny kufor takze nalozeny  .mal som tempomat celu cestu 134k/h
.mal som tempomat celu cestu 134k/h

filter cisty ako slza, priexodnost ako novy..
 filter cisty ako slza, priexodnost ako novy..
Jejtyno napísal:Umna to vycistil NAOH Hydroxid sodny a Kyselina solna technickafilter cisty ako slza, priexodnost ako novy..

Laco19 napísal:Aku koncentraciu NaOH si pouzil?
Tiez na na to chystam. Ten hydroxid je zakladom vsetkych profi cisticov DPF (aj cisticov krbov a podobne), no o pouziti HCl som este necital - vycistila aj kyselina nieco?

Jejtyno napísal:No koncentracia bola zhruba 2x 2,5kg na 20l vody. Cize dost silny koncentrat.Robil som to na dvakrat. Kyselina dala dole kovy usadene. Cize filter ostal bez najmensej hrdze a zvnutra krasny kovovy nadych. Cize bezozvysku sadze..
 .
 .