... všetko o BMW ...
nooo napísal:a ked sa ta mozem opytat, kde si to dal cistit? alebo ako ti to cistili? co to stalo? pri kolkych km sa ti to stalo?
nooo napísal:Potrebujem od Vas poradit, nakolko som bol uz na 3 diagnostikach a vsade nieco ine hovoria. Na 1. Povedali ze dpf ke zaneseny, spustili aby sa vykonala regeneracia, nebol som nikde zatial tak a neviem ani ako mam ist, lebo nikto mi nevie jasne povedat podmienky na spustenie regeneracia a len tak 300km sa mi nechce previezt. Na 2. Mi povedali, ze nejaky snimac tlaku, mam vymenit a uvidim. Diagnostika nebola jedna z tych lepsich tak to berem s rezervou. Na 3. Mi bolo povedane ze dpf (videl som ze aj zhavic na 1. Valci, ale na to nehovoril nic) a ze ho mam dat prec a uvidim. Nikde som nemal povedane riesenie co mi 100% pomoze a nemam na to teraz € aby som skusal kade co a uvidim co mi pomoze... Preto sa chcem opytat na vase skusenosti...auto mi plynulo taha do 100 - 130 km/h a do 3000 otacok, potom je dost mrtve. Na palubovke ani nikde mi ziadnu chybu nevyhodilo len na diagnostike. Keby bol v prdeli dpf nenapisalo by mi to aspon? Kto ma skusenosti na vlastnom aute so zivotom bez dpf, kolko km a ake poruchy po vybrani. Na diagnostike pisalo ze mozne priciny zenesenia moze byt aj chyba klapok v sani, ja ich nemam vyse pol roka, preto sa pytam ci niekto bez tychto klapok mal problem s dpf a ak ano, po kolkych km? Diky
xxxxx napísal:zdravim chcem sa opytat ze co by sa stalo keby som to dpfko prevrtal hodil spat a jazdil stym ze by som to nedal vyhodit z riadacej jednotky
xxxxx napísal:potom zaco ludia platia tych 300-400eur?
xxxxx napísal:potom zaco ludia platia tych 300-400eur?
Vladdo01 napísal:elegantne riesenie