... všetko o BMW ...
stanli200188 napísal:to je to co som vravel.ty co to nemaju to hned odsudzuju a ty co maju si to chval8a.bmw je len auto cize podla mna ziadne BMW TO NEMA RADO...neexistuje.je to auto ako ine...klech a kable...pokial je nieco urobene poriadne,nema sa tam co kazit onic viac ako viac ako v inich autach...moj nazor..
zollo napísal:naco tu zakladas temu ohladom neakej problematiky ked iny nazor ako svoj (mylny) neberies ?? posmievat sa z nazoru " bmw to nema rado (obzvlast e60)" od ludi, co sa elektrikou tychto aut "zivia" resp. je to ich hobby je viac ako trufale !!!
... a poviem ti presne preco.?. lebo kes budes mat realny problem s autom/elektrikou (co v e60/61 budes mat
) sa ti "tí" chlapci z vysoka vyseru poradit/pomoct a budes tu zas nariekat a zakladat milion nezmyselnych tem !! ale takym ako ty to zo srdca prajem
![]()
to, ze to niekomu funguje TAKMER rok, je rovnako dobry argument ako to, ze bmw je iba "klech a kable"
TT-SIMIK napísal:No ak teraz spominame dpf a ciptuning....riesim teraz jedno zverstvo na E60.....niekto pichol do auta RJ motora ktora tam zjavne nepatri,je v nej software pre uplne ine auto,auto stale padalo do nudzsku,kontrolky blikali,nesiel tempomat,auto hlasilo chybu aktivneho tempomatu,dynamic drive a dalsich systemov ktore to auto fyzicky nikdy nemalo,cip urobeny jak na husenkovej drahe,dpf zle odprogamovane atd atd.....tu si tiez niekto myslel ze vie co robi,no bohuzial to dopadlo totalne na <>...
Takze k tvojmu magicu este...namontovat to pojde,ale najvesci problem bude priamo z dialkovym startom,lebo mas tlacitko a tam funguje spinanie polohy radio,kontroky,start inak ako pri kluci a tam bude ten zadrhel.....pohladaj na nete navod na montaz magicu a pozri ci je tam zapojenie pre tlacitko....v montaznom stredisku si sa nepytal ns montaz do bmw z tlacitkom?Mam jedneho klienta co ma v 335i namontovany dialkovy start,mozem sa ho spytat kde mu montovali.....
TT-SIMIK napísal:Zistim....ale v servisnom stredisku by to mali vediet nainstalovat.....
stanli200188 napísal:
servisne strediska ktore som kontaktoval nemaju skusenosti z timto autom a radsej sa im ani nechce skusat...
keby to bolo jednoduche uz by moje auto v niektorom stredisku urcite bolo...
nehldam navod ako si to spravit sam,ale niekoho kto to vie urobit poriadne...