... všetko o BMW ...
airbone napísal:asi ti tu nikto neporadi, lebo nikto to nema nainstalovane a ani si to nedaval robit....
co je na tom dialkovom starte taka senzacna vec ??? ved to je kokotina uz od prirody, nechapem absolutne ucel dialkoveho startu :)
TT-SIMIK napísal:zamok na volante na E60 sa ešte nikomu nepodarilo odstranit, da sa emulovat-nechat odblokovany,ale nie odstranit.....
stanli200188 napísal:
tak ja ti to vysvetlim.vihodou je ze ked je vonku zima araz tak 10min predtim ako vyjdes z domu dialkovo nastartujes auto a za 10 min ked vijdes von tak sa smejes susedom ktory skrabu okna ze aky su debili...to iste v lete lebo auto si vychladis...ked prides k autu ktore uz bezi 10min,tak z nim mozes hned jazdit ako z f1 lebo motor uz je teply,nemusis ta bat ze to lagrujes na zimno.takze asi tak.a za tie smiesne peniaze,preco nie.dalej to ma keyless go system coz premna je super vec sadas a nebavis sa z klucmy len tlacitko a ideme.mal som to v audi a8 a je to super.ale to je nazor kazdeho z nas komu sa co paci.
kirE549 napísal:Ja mam alarm od keetecu a osobitne diaľkový start,bolo to iba plug /play takze žiadne prerabky zásah do elektriky atd.a nemam ani žiadny skrytý kľúč v aute. A vsetko ovládam cez orig BMW ovládač ..mam aj Webasto, používal som ho častejšie na take účely ako vyhriat v zime auto to bolo oveľa lepsie az kym sa nepokazilDal som druhe webasto fungovalo 4dni a zas ta istá chyba vodné čerpadlo
![]()
Takze používam diaľkový štart ...
kirE549 napísal:Bez problémov uz skoro rok