... všetko o BMW ...

Moderátori: voMacK, alfi666

reklamne predmety bmwklub.sk

Užívateľov profilový obrázok
airbone
Auto: F25 X3
Kraj: Prešovský

Re: MAGICAR M1090AS CAN BUS DO E61

Streda, 14. Januára 2015, 03:35

asi ti tu nikto neporadi, lebo nikto to nema nainstalovane a ani si to nedaval robit....
co je na tom dialkovom starte taka senzacna vec ??? ved to je kokotina uz od prirody, nechapem absolutne ucel dialkoveho startu :)

stanli200188
Autor témy
Auto: bmw 525d e61

Streda, 14. Januára 2015, 10:03

airbone napísal:
asi ti tu nikto neporadi, lebo nikto to nema nainstalovane a ani si to nedaval robit....
co je na tom dialkovom starte taka senzacna vec ??? ved to je kokotina uz od prirody, nechapem absolutne ucel dialkoveho startu :)

tak ja ti to vysvetlim.vihodou je ze ked je vonku zima araz tak 10min predtim ako vyjdes z domu dialkovo nastartujes auto a za 10 min ked vijdes von tak sa smejes susedom ktory skrabu okna ze aky su debili...to iste v lete lebo auto si vychladis...ked prides k autu ktore uz bezi 10min,tak z nim mozes hned jazdit ako z f1 lebo motor uz je teply,nemusis ta bat ze to lagrujes na zimno.takze asi tak.a za tie smiesne peniaze,preco nie.dalej to ma keyless go system coz premna je super vec sadas a nebavis sa z klucmy len tlacitko a ideme.mal som to v audi a8 a je to super.ale to je nazor kazdeho z nas komu sa co paci.

TT-SIMIK
Auto: BMW
Kraj: Trnavský

Streda, 14. Januára 2015, 11:18

Potrebrebuješ pomoct z montažou,alebo hladaš niekoho kto ti to namontuje???

keyleess je ok vec,aj to vyklimovanie v lete,ale to zimne zohrievanie,tak to je tak polemika nakolko pri volnobežných otačkach sa dieselovy motor velmi tažko zohrieva......a doporučuje sa hned s nim ist,aby sa zbytočne neopotrebovaval studeny motor zohrievanim na volnobežnych otačkach........

neviem kolko si ochotny dat za montáž takehoto alarmu,ale osobne by som ho pod 500€ určite nemontoval a pochybujem že by sa našiel nejaky čo ti to urobi lacnejšie,už som montoval rozne alarmy po rôznych majstroch čo to nevedeli dokončit, alebo spravane zapojit a spojaznit take niečo su fakt nervy a to hlavne pri bmw...))))........už len z dôvodu komplikacii dialkového štartu.....auto ma elektricky zamok volantu čo može byt další zádrhel pre teba.....ale to iba ak maš kluč bez planžety.......
SERVIS BMW TT-SIMIK
Obrázok
http://www.ttsimik.sk
Mám v živote dve lásky, SIMONKU a BMW
AJ MÚDRI SÚ OBČAS SPROSTÍ,AJ SPROSTÍ SÚ OBČAS MÚDRI!!!!!
https://www.instagram.com/ttsimik/

stanli200188
Autor témy

Streda, 14. Januára 2015, 11:29

mas pravdu tazko sa zohrieva disel,ale aj teplejsi vzduch od motora ti staci aby ti rozmrazil okna a dnu nebolo ako vonku.kluc mam bez planzety samozrejme.zamok volantu som ochotny celkom odstavit.

TT-SIMIK
Auto: BMW
Kraj: Trnavský

Streda, 14. Januára 2015, 11:42

zamok na volante na E60 sa ešte nikomu nepodarilo odstranit, da sa emulovat-nechat odblokovany,ale nie odstranit.....
SERVIS BMW TT-SIMIK
Obrázok
http://www.ttsimik.sk
Mám v živote dve lásky, SIMONKU a BMW
AJ MÚDRI SÚ OBČAS SPROSTÍ,AJ SPROSTÍ SÚ OBČAS MÚDRI!!!!!
https://www.instagram.com/ttsimik/

lovec31
Auto: bmw 330d 150kw
Kraj: Žilinský

Streda, 14. Januára 2015, 11:43

hm...aj webasto dokaze zazraky...

stanli200188
Autor témy

Streda, 14. Januára 2015, 12:21

TT-SIMIK napísal:
zamok na volante na E60 sa ešte nikomu nepodarilo odstranit, da sa emulovat-nechat odblokovany,ale nie odstranit.....

tak som to myslel len som sa zle vyjadril....nechal by som ho otvoreny....

webasto fajn ale instalacia podstatne drahsia ako magicar....

airbone
Auto: F25 X3

Streda, 14. Januára 2015, 14:58

stanli200188 napísal:

tak ja ti to vysvetlim.vihodou je ze ked je vonku zima araz tak 10min predtim ako vyjdes z domu dialkovo nastartujes auto a za 10 min ked vijdes von tak sa smejes susedom ktory skrabu okna ze aky su debili...to iste v lete lebo auto si vychladis...ked prides k autu ktore uz bezi 10min,tak z nim mozes hned jazdit ako z f1 lebo motor uz je teply,nemusis ta bat ze to lagrujes na zimno.takze asi tak.a za tie smiesne peniaze,preco nie.dalej to ma keyless go system coz premna je super vec sadas a nebavis sa z klucmy len tlacitko a ideme.mal som to v audi a8 a je to super.ale to je nazor kazdeho z nas komu sa co paci.

Aha :)))
Tak ja patrim k tym ludom co vyuzivaju webasto presne na tento ucel. A pravda je nielen to ze diesel sa na volnobehu velmi nezohreje, ale dokonca mu to skodi dlho bezat na volnobeh.
Pouzity bufik sa da zohnat za dobre prachy a ma to milion vyhod oproti nejakemu dialkovemu nastartovaniu motora.
A ten keyless go je sice mozno dobra vec, ale ked je to OEM a rozjebavat pol auta kvoli takejto veci - nato by som sa urcite nedal. E60ka je absolutne nevhodna na taketo zasahy kvoli svojej sofistikovanej elektronike a kazda takato doinstalacia aftermarket veci je koledovanie si o poriadne problemy.... a to plati dvojnasobne ked to suvisi so systemom zabezpecenia vozidla.....

RACERMAN
Kraj: Banskobystrický

Streda, 14. Januára 2015, 15:04

No uz ked ho tak velmi chces tak by som rozposlal do viacerych BMW dopyt za kolko Ti ho nahodia napriklad.
Pirpadne skusit oslovit predajcu toho alarmu, urcite to brali nejake firmy co ich montuju a opytat sa tam.

1./ BMW kuri celkom rychlo + vyhrievane sedacky tak nevidim nejaky problem v zime (Treba zmenit palicky v menu iDrive na cerveno)
2./ To chladenie sa da ciastocne riesit cez iDrive nezavisla ventilacia - naprogramovat cas kedy ides a je to lepsie z toho slnka po nastupeni stlacit tlacitko MAX a chladi to celkom rychlo.
3./ u nas na SR poriadna zima ani nie je posledne roky, a v lete tiez teplo o nicom :D
E60 530d SILVER METALLIC, custom audio, video mod with wifi screen casting
Ex: E90 325i, E46 320d, CLK320, A6 2.8i, A4 2.6i, Passat 1.9Tdi 96kw, a vela iných
YAMAHA YZF R6, ATV QUAD
Servis, diagnostika, kódovanie,...ISTA, DIS, INPA, NCS, TOOL32, WinKFP...
Čistenie klimatizácie interiéru ozónom

undy
Auto: Xxxxxx
Kraj: Zahraničie

Streda, 14. Januára 2015, 15:07

mal som to v Chrysler 300C, predtým v Rover 75. V Roveri OK, v Chrysleri to nejako nechcelo komunikovať- po diaľkovom štarte sa nezaplo denné svietenie, svietili mi tam nejaké kontrolky /tuším ABS, ESP/ takže aj tak som musel motor vypnúť a naštartovať kľúčom, aby bolo všetko ako má byť- to bola už CAN BUS verzia, ešte tam niečo maturovali s tým diaľkovým štartom, nesedela im spínacia skrinka či čo, v Roveri neviem, už to tam bolo pri kúpe. Teraz na E70 som na to ani nepomyslel..teda pomyslel, ale neverím, že by to išlo bez problémov

voMacK
Auto: G31 540i
Kraj: Trenčiansky

Streda, 14. Januára 2015, 16:49

Kto chce kam...

...
Myslim, ze coskoro tu chalanisko vytvori dalsiu temu, kde bude riesit dodrbkanu elektriku...
"Auto je napisane na mna, ale inak s nim nic nemam!"
-- P.R.

kirE549
Auto: BMW e61 535
Kraj: Košický

Piatok, 16. Januára 2015, 17:17

Ja mam alarm od keetecu a osobitne diaľkový start,bolo to iba plug /play takze žiadne prerabky zásah do elektriky atd.a nemam ani žiadny skrytý kľúč v aute. A vsetko ovládam cez orig BMW ovládač ..mam aj Webasto, používal som ho častejšie na take účely ako vyhriat v zime auto to bolo oveľa lepsie az kym sa nepokazil :? Dal som druhe webasto fungovalo 4dni a zas ta istá chyba vodné čerpadlo :|
Takze používam diaľkový štart ...
Testovanie,Repas Vstrekovačov,alebo predaj použitých ..

stanli200188
Autor témy

Piatok, 16. Januára 2015, 17:21

kirE549 napísal:
Ja mam alarm od keetecu a osobitne diaľkový start,bolo to iba plug /play takze žiadne prerabky zásah do elektriky atd.a nemam ani žiadny skrytý kľúč v aute. A vsetko ovládam cez orig BMW ovládač ..mam aj Webasto, používal som ho častejšie na take účely ako vyhriat v zime auto to bolo oveľa lepsie az kym sa nepokazil :? Dal som druhe webasto fungovalo 4dni a zas ta istá chyba vodné čerpadlo :|

Takze používam diaľkový štart ...

a mas z autom nejake problemy ako tu kazdy pose ze bmw nema rado taketo zasahy?

kirE549
Auto: BMW e61 535
Kraj: Košický

Piatok, 16. Januára 2015, 17:55

Bez problémov uz skoro rok 8)
Testovanie,Repas Vstrekovačov,alebo predaj použitých ..

stanli200188
Autor témy

Piatok, 16. Januára 2015, 20:05

kirE549 napísal:
Bez problémov uz skoro rok 8)

to je to co som vravel.ty co to nemaju to hned odsudzuju a ty co maju si to chval8a.bmw je len auto cize podla mna ziadne BMW TO NEMA RADO...neexistuje.je to auto ako ine...klech a kable...pokial je nieco urobene poriadne,nema sa tam co kazit onic viac ako viac ako v inich autach...moj nazor..

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 5 neregistrovaných