... všetko o BMW ...
Helldiver napísal:Cena dost zalezi od motora, najlacnejsie su 03-04 530d-cka, kedze to su daleko najporuchovejsie motory v celej E60 rade (zname napriklad tym, ze niekedy sa uvolni dodatocna obtokova klapka v sani a motor ju nasaje, co je samozrejme jeho koniec...), naopak 530i si hlavne s valvetronicovym motorom velmi pekne drzia cenu...
Helldiver napísal:Cena dost zalezi od motora, najlacnejsie su 03-04 530d-cka, kedze to su daleko najporuchovejsie motory v celej E60 rade (zname napriklad tym, ze niekedy sa uvolni dodatocna obtokova klapka v sani a motor ju nasaje, co je samozrejme jeho koniec...), naopak 530i si hlavne s valvetronicovym motorom velmi pekne drzia cenu...
bmw 33Ocd napísal:530 d je dobry motor ja mam podobny vo svojejj trojke.....moj foter ma E 60 525d a je to fajn auto ak mozem poradit tak by som ti radsej koli vykonu odporucil 530d s automatom....neolutujes a cena minimalne 600 000.....
eko.fresh napísal:Skorsie rocniky e60 530d sa neoplati riskovat... Hociktore e60 fora od finskeho az po americke rozoberaju prave tu kuriozitu.. V sani je 6 klapiek ktore sa otvaraju ked pridate plyn... Nikto nevie na co tam vobec su ale asi to bude koly emisiam pocas volnobehu... vtedy neotvoria naplno.
Vacsinou sa zanesu vseliakymi srackami a kedze sa ich mechanizmus snazi pootvorit vtedy moze stat ze sa ulomia, pri 03-04 modeloch sa casto stalo ze ich motor nasal a bola krasna oprava za 6000 euro. BMW sa vraj ktomu nikdy officalne nevyjadrilo...
Tusim od 05 v M57TU2 bol mechanizmus prerobeny a zosilneny..
Tu je obrazok z e39 ale v e60 to vyzera obdobne
Helldiver napísal:Tak sa pozrite na mobile.de za kolko idu najlacnejsie E60 a aky maju motor (argumentovat cennikom je somarina, to je jasne ze u funglovky bude 530d pomerne drahy motor)... To ze je nejaky motor motorom roka este nic nehovori o tom ako sa asi bude spravat ked ho niekto kupi ako 3-5 rocnu jazdenku s 150tkm natocenymi. Jasne ze pre majitela ktory ho ma od funglovky to bude dobry motor, ale ak ste nepochopili chalan si ide doviest jazdenku s cca 100tkm (pri 3 rocnom dizli to moze byt kludne aj o dost viac) a bez zaruky, takze 530d urcite nebude najlepsia volba co sa tyka spolahlivosti a hrozby vysokych servisnych nakladov. Kebyze kupujem jazdenu E60, tak jednoznacne idem do 530i a najlepsie uz nie M54B30, ale jeho valvetronicoveho nastupcu...
K2 napísal:ja rozmyslam nad 525 ty su za ty iste penaze jak 320. Na tu 530d do roku 2004 necitam moc chvaly...Pocuvaj K2 ty si tu tusim furt jak ja:) co sa ty nechce chodit do roboty jak mne?No vidis miky nakoniec si sa vybral dobrou cestoue60 je spravna volba...a ked len tak do mesta chces auto tak 530i urcite