... všetko o BMW ...
K2 napísal:a kde si robil?Ja som mal vcera nastupit ale teraz mame aj plynovu krizu:) a mozno aj mna vyhoda tak si musim rychlo na to auto zehnat spojku ked ich vyrabam:) Pocuvaj aj na tych 525 odchadzaly tak motory jak na 530?Necital si nic o tom?Ta len tak sa flakaam...teraz sa mi robit nechce..najprv si kupim auto az potom...vyhodili ma kvoli krize, no a ja vyjebem s krizou...
hej sak pozeeram, ze nic nerobimee a obidvaja ideme do zaujimavych vozidiel
K2 napísal:tak tie disle su uz neny jak volakedy hladke disle kere isly do nekonecna.Ja chcem do 100tisic km tak to by nemalo byt tak vela?USSteel tam som pracoval....ale to je jedno...vies poviem pravdu neviem presne...ale aj ked tu citas fora tak proste nie velmi radia ist do diesla ked ma nabehanych vela KM...a tyto pani asi vedia co vravia urcite sa nepohybuju v BMW par dni...cize by som hladal nieco z malo KM...
K2 napísal:tak je krajsia o tom potom:) tak km sa stacaju ale ked to ma servisnu tak to musi sediet nie?No urcite to bude akurat...len sa pozri, ze ci interier vozidla zodpoveda 100tisic KM...lebo vies jak to pretaca sa a pretaca saa inak coze si presiel z e90 na e60???? nejak viac zachutila ne?
K2 napísal:ale teraz som v skalici a stoji tu riadne pekna e90 tak ju okukavam.Dufam ze my majitel neda na budku ze mu ju chcem ukradnut:)No urcite to bude akurat...len sa pozri, ze ci interier vozidla zodpoveda 100tisic KM...lebo vies jak to pretaca sa a pretaca saa inak coze si presiel z e90 na e60???? nejak viac zachutila ne?
K2 napísal:Peknych aut je nejak moc v poslednom case takze je to dost tazke.Ty mas nieco vybrane?ano ak to ma servisnu knizku tak ano vtedy si myslis, ze je to ok...ale taka servisna knizka zdviha urcite aj cenu vozidla..,urcite aj e90 su krasne auta..len sa treba rozhodnut...
minule som u nas v KE fotil jednu krasnu e60 M5...a prisiel majitel Cech ...a vravi, ze ,,přiteli musis si pofotit nekdy jindy lebo sa ponahlam, sorry"...hehe...taky mily bol...skoda ze ma nezobral domov
K2 napísal:Kolko to zere?aby si nemusel tahat cisternu za sebuHej jasne...ja tuzim po e34 M5 315 konovej verzii...cize je to tiez patkova rada...strasne ma fascinuje...je to nadherne sexi auto...hehe...ale mam slabost aj pre e60....obidve by som si vedel predstavit v garazi...
ale momentalne nemam tolko penazi a tak radsej tu M5
K2 napísal:kludnou jazdouV tomto aute mi bude jedno kolko to papa...hlavne nech to ide ako ma...lebo ako ti to tu vsetci potvrdia to je laska...a na nej sa setrit nedaa...hehe...ale ja to auto chcem vyuzivat hlavne za dobreho pocasia...zadny nahon a 315 koni moze v zlom pocasi zle dopadnut....predsa tato masina ma uz paru rokow...a neni to nove auto, kde mas plno tych eletronickych vymozenosti a toto nema jedine ABS...cize adrenalin bude paradny![]()
ale pre info spotreba je asi od 15-do mozno 40 litrov...heheh...ale urcite sa da dostat aj pod 15 kludnou jazdou na dialnici
K2 napísal:No spotreba my az tak nesrala ale zena otravuje z matersku a kedze zijeme na slovensku tak tu je materska tak na 1plnu nadrz.A nabeham tak 2500km mesacneInak rozmyslas o peknou aute...fakt luxusnom...a zaujima ta spotreba???kolko tak nabehas mesacne na aute??