... všetko o BMW ...
bmw118d napísal:je vela na tento motor najazdene 200 000 km??? čo sa mám opýtať pri kúpe, či bolo menené turbo, čo dalej?? Nech nekupim vrak........díky
bmw118d napísal:ako zistím , či sú poctivé? Dá sa to overiť???
coWon napísal:pokial je to zvonku, tak to nezistis...
voMacK napísal:
pokial bolo servisovane iba v autorizaku, tak zisti.
coWon napísal:pokial ale bude mat pravdivy udaj v serviske... a ked ho ma pravdivy, tak ani zistovat nemusi.
bmw118d napísal:](*,) hehe divočina s kilometrami, tak ja budem veriť , že údaj v serviske je pravdivý a auto zo SR...ale to zistim osobne...a len tak medzi rečou, ak budete vedieť o niekom , že predáva výlučne ročník 2009, automat, koža, vyhrievané sed., bixenon, navigacia, motorizacia skor 525d , menej 530d, tak mi posunte kontakte, dakujeeeem![]()
bmw118d napísal:](*,) hehe divočina s kilometrami, tak ja budem veriť , že údaj v serviske je pravdivý a auto zo SR...ale to zistim osobne...a len tak medzi rečou, ak budete vedieť o niekom , že predáva výlučne ročník 2009, automat, koža, vyhrievané sed., bixenon, navigacia, motorizacia skor 525d , menej 530d, tak mi posunte kontakte, dakujeeeem![]()
jeeffo napísal:Vzdy sa divim, ked clovek co si ide kupovat BMW riesi spotrebu. Nechapem stale, naco to riesite. Toboz pri V6. (Na spotrebu si treba kupit 1,9 TDi.)
Slovaci si stale nezvykli na jednoduchu vec. Ked kupujem OJAZDENE auto, je to uz auto POUZIVANE. Pre mna osobne to znamena, ze ojazdene auto = minimalne 15-20% z nadobudacej ceny treba mat bokom na servis. Moja E61 je dovoz z IT. Doviezol som auto, komplet som ho porobil a vozim sa s cistim svedomim, ze vsetko co ma byt je uz v poriadku. Je pravda, ze som riesil prevodovku neskor, ale bolo to skor z nedostatku casu. Osobne som uz par aut kupil, a neverim nikomu, ze nieco v aute robil alebo nerobil. Pokial si to sam nespravim, tak akoby to nebolo. Viem dobre ako sa (ne)servisuje v origo servisoch (nielen na SK - cest vynimkam).
Nech kupis akekolvek auto s akoukolvek historiou, maj navyse nejake drobne. Kupujes auto ktore stalo cez 30 tis. € ako nove, tak adekvatne bude potrebne v nom riesit aj veci. A myslim, ze je lepsie pomenit olej a pod. ako potom plakat co sa vsetko stalo. Prajem stastnu ruku pri vybere.
defe napísal:nechapem kvoli tomu ze je malo benzinov vravis ze su kazove?benzin je urcite jednoduchsi na opravu.kolki z vas co maju diesle hladaju radu ohladom nich ze nejdu atd...v pripade poruch lambd ,disa klapky,soleonidu vanosu si to dokazes ked si ako tak zrucny opravit vymenit sam je k tomu dobry pristup.
voMacK napísal:
mna zas bavia reci ludi, co sa tvaria, ze neriesia spotrebu a jazdia na diesly.
Keby si neriesil spotrebu jazdis M5 alebo 760Li