Caute,
par tyzdnov dozadu som registroval taku haluz, ale som si myslel len ze som len zmurkol alebo co, na kruhaci vytoceny volant, a blikli mi xenony, jak stroboskop, rychlo sa vypli a zapli, ale neriesil som to lebo sa to potom uz neobjavilo, resp. som si to nevsimol.. bol som v tej dobe aj na diagnostike, ked sme riesili ten idrive, a nic tam take nebolo, ziadna chyba..
ale dnes som zazil zase to iste, ale uz som si bol isty ze to nebola len haluz, ale nejak tomu zajebava, deje sa to vpodstate iba v meste, pri nizsich mestskych rychlostiach, a na horsom povrchu a ked tocim volantom (neviem presne ale mam pocit ze ked je vytoceny dolava). skusil som aj vypnut natacanie (ked sa zapnu svetla do 3tej polohy, namiesto auto, tak by mali fungovat ako klasicke), a vtedy sa mi to stalo tiez.. neviem kde moze byt problem, a tiez neviem ci bliknu obidva alebo len jeden, vybojky som kupoval teraz na jesen, myslim ze ked som prisiel z nemecka..original osram
je mozne ze sa jebe balast a ze ho nehlasi diagnoza? alebo co by to este mohlo byt? lebo toto je dost hardcore keby mi nahodou zhasli komplet svetla v noci, ked uz o 5tej je cierna tma
diki za rady