... všetko o BMW ...
AlienZV napísal:Ako ti mohli doprogramovat AUX? Jedine ak by si mal vstup pre MP3jku ale iDrive ho nerozoznal
dimensionone napísal:
Čo to znamená, že ti doprogramovali vstup na AUX? Nemontuje sa to normálne?
Po update si nezaznamenal žiadne problémy? Mne robia update dnes v AutoMotive, tiež mi hovorili, že to môže trvať celý deň a ani sami nevedia povedať, keď to spustia dokedy to skončí. Tak budem čakať a veriť, že všetko dopadne v poriadku.
dimensionone napísal:Včera mi to robili v AutoMotive v BA. Ráno som im to o 8:00 hod priniesol a poobede, tak okolo 15:00 hod som to mal urobené. Stálo to 87 EUR, čo som bol príjemne prekvapený. Tiež ma predtým upozornili, že keď niektorá riadiaca jednotka neprijme nový sw, tak ju bude potrebné vymeniť. Našťastie v mojom prípade všetko prebehlo ako má.
Čo sa zmenilo? Grafika iDrive, teraz je taká platinová. Subjektívne rýchlejšia, mrznutie som zatiaľ nemal. Po aktualizácii mi povedali, že sa im tam nepodarilo rozbehať mp3, vraj to závisí od rádia, bmw, do niektorých áut montovala rádiá s podporou mp3 a do niektorých bez podpory, pričom v iDrive nebola podpora aktivovaná. Teraz je možné podporu aktivovať, no vraj u mňa to neprehráva mp3. (ja to nevidím ako problém, lebo aj tak chcem aux vstup, len dúfam, že po jeho namontovaní mi ho zase nebudú musieť v bmw aktivovať :). Ešte chcem skúsiť otestovať mp3 v dvd drive (oni to testovali len v cd drive).
Ako nová sa objavila položka pre denné svietenie, teraz sa to dá vypínať a zapínať cez iDrive.
Niektoré položky v menu sa poprehadzovali, pre niektorú funkcionalitu sa urobili nové podmenu, no nič tam nepribudlo.
Ešte chcem otestvať to DVD - vraj pri faceliftových modeloch prehráva aj dvd video, u mňa doteraz nie, no niekde na fórach som čítal, že zase niekomu to ide aj na starších modeloch ... kto by sa v tom vyznal ....
Vladdo01 napísal:
tak predsa nejake zmeny. ta cena je viac nez dobra, ale vymena riadiacej po neuspechu ma trocha odradzuje... hod nejake foto. kedy dame nejake stretnutie nech to obzrem![]()
rebuss napísal:airbone funguje ti to na CD alebo na DVD ? mne na cd funguju mp3 bez problemov ale na DVD mi stale zobrazi len par mp3 nikdy nie cele DVD ... skusal som napalit hocjako ... v jednom adresari, priamo na dvd, bez adresarov ... takto mi vojde na dvd v podstate tolko mp3 ako na cd