... všetko o BMW ...
dimensionone napísal:Je tu niekto, komu robili update iDrive? Koľko to zhruba stálo? Kde je to výhodne urobiť?
Dnes som zisťoval v Bavarii v Lamači - vraj to trvá tak 2,5 hodiny x 65 EUR = cca 163 EUR
V Automotive mi povedali, že to môže trvať aj 5 hodín, pričom sadzbu majú podobnú.
Vraj to nie je len o update, ale o konfigurácii, ktorá trvá najdlhšie.
mareko258 napísal:update softweru neviem kolko trva ale v BMW servise kde chodim ja to stoji 100euro ....a bude to prehravat aj MP3 .....
gygy napísal:Caute, mne robili update softu na mojej E61 2004 navi. professional, zhruba pred rokom v Lamaci, a ziadny problem.. Sice mi tiez dopredu nevedeli povedat cenu a ani ako dlho to bude trvat, ale dopadlo to vsetko uplne vporiadku. Ide mi MP3, doprogramovali mi AUX vstup, plus ten update. Trvalo to cely den- rano na osmu som im to tam priviezol a okolo siedmej vecer bolo hotove. Platil som okolo 250E, uz si to presne nepamatam. Ale maximalna spokojnost..ziadne zamrzanie...![]()
Inak dlzka programovania naozaj zavisi od vybavy auta. Neni to ako pri VW a spol. V bmw su riadiace jednotky navzajom poprepajane, cize to musia vzdy preprogramovavat cele...