... všetko o BMW ...
eEDOo napísal:hmmm...to znie fakt impozantne, hlavne ten udaj o zrychleni z 0-100kmh za 5s!!!
Si to asi zle vycital, tam pisu z 80-120kmh za 5s.
By si musel mat xDcko a riadne valce obute, aby si dokazal tak akcelerovat bez toho aby ti DSC neblikalo ako vianocny stromcek....a aj to este stale pochybujem, ze by si to stihol rozgulat na 100kmh za 5s
PS: teraz si mi dal chrobaka do hlavy.![]()
Podla papiera od MMracing by malo moje BeeeMWee mat 256koni a okolo 650Nm, ked dam plny kotol tak DSC blika ako dive, som zvedavy za kolko sa to rozgula na to kilo, skusim to stopnut aspon napr. mobilom.
Sa mi zda ze 3.0d maju seriovo nejak okolo >7sek. Ze by taka uprava stiahla dole 2sekundy?
voMacK napísal:chip ano, ale s rozumom...
ja osobne by som nesiel s vykonom hore viac ako 20% :)
dimensionone napísal:Dnes som nahodou narazil na firmu BSR, robia tunning kity, ktore si mozete aplikovat sami. A takisto v pripade potreby za to da vratit spat. A nielen to, ponukaju okrem reprogramovania riadiacej jednotky aj vyfuky a dalsie diely.
Co ma prekvapilo, na moju 525, ktoru obvykle cipuju na nieco cez 200 koni, tu je 235 koni.
Zrychlenie 0-100 5 sekund. Cez 500 nm.
Celkom impozantne.
http://en.bsr.se/products/t1859/
Cena do 900 eur
Niekde som cital, ze bezplatne ponukaju moznost otestovat vysledok na dve hodiny, ked sa paci, tak sa plati az potom.