... všetko o BMW ...

Moderátori: voMacK, alfi666

reklamne predmety bmwklub.sk

Užívateľov profilový obrázok
kOcur.tO
Autor témy
Auto: e61
Kraj: Nitriansky

Re: Blbne mi automat na E60 POMOZTE.

Piatok, 11. Novembra 2011, 10:02

HI,tak som to vsetko prehodil dal som tam druhy automat auto sa sa spravalo normalne vsetko fungovalo ..len mi zacalo robit tu istu chybu ..padali mi otacky ..bol som za jednym panom co sa tomu rozumie a ten mi oznamil ze to neni automate ale riadiacej jednotke alebo prepalit softwer volal kamosom do BMW v BA a tam mu to tiez potvrdili. Stredu idem do BMW ak sa potvrdi jeho verzia budem len rad bo toto uz je moc :D. dufam ze sa moje problemi ukoncia bo zacinam zavidiet kamosovu Feliciu 1.3i ..pekny vikend!

A inak k tej vymene automatu e60 z 525 do 530 ide bez akych obav ak vam pasuje kod tak kludne!!! je to uplne to iste len by som si dal hydro menic z 530 a mozte brazdit ulicama ;).

lubomt
Kraj: Žilinský

Sobota, 12. Novembra 2011, 14:56

nepopisal si presne problem, co je to ze Ti padaju otacky? Ale uplne bezproblemovo to teda nie je, ze ano

kOcur.tO
Autor témy
Auto: e61
Kraj: Nitriansky

Nedeľa, 13. Novembra 2011, 21:10

zo zaciatku sa to normalne chovalo jak ma vsetko islo na sto percent ale zrazu pri stalej rychlosti priklad 100 km/h mi otacky skacu cca o 100-200 otacok hore dole :(.. a volal som do BMW v BA a ze mam skusit este riadiacu jednotku prevodovky skusit. Bo im to nejde do hlavy aby to robilo to iste na dvoch prevodovkach. podla nich to nebude v prevodovke. ja uz neviem skusim este to.

PreludeH
Auto: z4 e89, x5 e70
Kraj: Košický

Pondelok, 14. Novembra 2011, 07:03

Možno to spolu nič nemá, ale mne na e65 robila prevodovka to isté ako píšeš a pomohla výmena oleja.
Obrázok

lubomt
Kraj: Žilinský

Pondelok, 14. Novembra 2011, 23:19

menic si dal povodny alebo druhy?

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 2 neregistrovaní