... všetko o BMW ...
Vladoo12 napísal:Už je v Bawo :) .. Diky chalani!
oseldusan napísal:No neviem neviem. Na co pridavat imobilizer do auta ( SKy Brake ) , ked uz tam je ? Zabranit nejakym vyrastkom, aby sa mi nepovozili na aute - nehrozi aby obisli fabricky imobilizer. Ak by ho aj obisli , obidu aj domontovany. Zabranit profi zlodejom ukradnut auto ?? Ti pridu s diagnostikou , napichnu sa, najdu co nejde , vymenia aj s kablami a odficia. Alebo rovno odvezu na odtahovke. Najlepsi alarm je havarijne poistenie. Ja viem trosku drahe riesenie. Alebo som naivny ?
jiro napísal:
Nie si naivny, ale havarijné poistenie je dost silná káva. To si môžem odkládat rovno peniaze na ďalšie auto. Keď mi toto auto odíde, tak mám na ďalšie. A nie ešte poisťovňu chovať. Nenazranci. Najlepší alarm je doma zaparkovat a dva masozrave psy :)))
voMacK napísal:
kamo neviem ake mas ty predstavy o havarijnom a o cenach auta![]()
ja platim havarijnu cca 800e rocne a ked zvazim, ze auto stalo 18 tacov, tak sa ta havarijna poistka kurva ze oplati..hlavne pri cenach nahradnych dielov...si zober, ze niekde trosku tuknes vlastnou vinou a musis menit svetlo - nech sa paci 1100eur za jeden vykurveny svetlomet
oseldusan napísal:Preco iba do sumy 36 tisic mas ten total ? Ved to auto stalo nove urcite viac. Potom mas tu poistku nejaku drahu. Ja mam auto poistene na sumu 65000 Eur, ale nemam kasko total, a poistku cca 1100 Eur Wuestenrot.