... všetko o BMW ...

Moderátori: voMacK, alfi666

reklamne predmety bmwklub.sk

Užívateľov profilový obrázok
Asvo41
Auto: BMW 520d E60 lci
Kraj: Žilinský

Re: Aký alarm používate ?

Štvrtok, 6. Decembra 2012, 19:39

zdravim pani

namiesto 2-cestnych alarmov magicar som sa rozhodol pre sky brake,našiel som 2druhy len nevjem ktory objednať

SKY BRAKE DD Motion
Režim proti krádeži je aktivovaný pokiaľ motor beží a PT je vynesený mimo dosah riadiacej jednotky. Počas 55 sekúnd riadiaca jednotka čaká na signál od PT, potom zazneje varovný signál po dobu 55 sekúnd pre vodiča a následne výstražný signál po nastavenú dobu. V prípade ak je však naďalej vozidlo v pohybe, imobilizačný okruh sa nepreruší. Prerušenie nastane až po zastavení vozidla na dobu aspoň 10 sekúnd a následnom pohybe. Jazda je znemožnená, pokiaľ nebude PT v dosahu riadiacej jednotky, alebo zadaním špeciálneho bezpečnostného kódu (PIN).

SKY BRAKE DD2+
Režim proti krádeži je aktivovaný pokiaľ motor beží a PT je vynesený mimo dosah riadiacej jednotky. Počas prvých 55 sekúnd riadiaca jednotka čaká na signál od PT. Potom zaznie varovný signál pre vodiča, znovu po dobu 55 sekúnd a následne ďalší výstražný signál po nastavenú dobu (35-65 sek). Následne sa blokovací okruh imobilizéra preruší a motor zhasne. Jazda je znemožnená, pokiaľ nebude PT znovu v dosahu riadiacej jednotky, alebo je možné imobilizér odblokovať zadaním špeciálneho bezpečnostného kódu (PIN) - to platí aj pre poruchu ovládača, alebo vybitie jeho batérií.

viac sa mi pači DD2+ lebo motor po 55sek.zahasne a u motion až po zastaveni vozidla aspon na10sekund teda ak som to dobre pochopil, je medzi nimi iba rozdiel v tom vypnuti?
koľko trvá montáž? lebo tu po blízku koho som sa pýtal nemal nik stým skúsenosť, tak by som to chcel dať namontovať simikovy do trnavy
ktory mam objednať?? http://www.autoalarmy.sk/katalog/zabezp ... obilizery/
a hlavne či je rozdiel akurat v tom vypnuti
ďakujem
Obrázok

PRÍBEH - Moja e60

lulu991
Auto: BMW 330xd
Kraj: Prešovský

Streda, 31. Júla 2013, 16:48

Ahojte, neviete kde by mi v BA ten skybrake vedeli namontovat? :wink:

RACERMAN
Kraj: Banskobystrický

Streda, 31. Júla 2013, 18:00

Kontakt na chlapa cez spravu, robi individualne neseriove zabezpecenie pre auta znacky, BMW, AUDI, VW, PORSCHE
odporucam.
E60 530d SILVER METALLIC, custom audio, video mod with wifi screen casting
Ex: E90 325i, E46 320d, CLK320, A6 2.8i, A4 2.6i, Passat 1.9Tdi 96kw, a vela iných
YAMAHA YZF R6, ATV QUAD
Servis, diagnostika, kódovanie,...ISTA, DIS, INPA, NCS, TOOL32, WinKFP...
Čistenie klimatizácie interiéru ozónom

TT-SIMIK
Auto: BMW
Kraj: Trnavský

Streda, 31. Júla 2013, 20:45

Sky brake montujem už viac rokov.....ak by niekto chcel....vylepšené o nejaké svoje finty..))))
SERVIS BMW TT-SIMIK
Obrázok
http://www.ttsimik.sk
Mám v živote dve lásky, SIMONKU a BMW
AJ MÚDRI SÚ OBČAS SPROSTÍ,AJ SPROSTÍ SÚ OBČAS MÚDRI!!!!!
https://www.instagram.com/ttsimik/

Zolta84
Auto: ziadne
Kraj: Žilinský

Štvrtok, 1. Augusta 2013, 14:40

Instaluje dakto Sky Brake alebo podobne s Kosiciach ?

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Bing [Bot] a 3 neregistrovaní