... všetko o BMW ...
peter9898 napísal:Existuje nejaky zoznam ake vsetky rozmery pneumatik su schvalene a daju sa zapisat na E60 530D ?
kiski napísal:Aky ma pre teba vyznam pytat sa na nieco co si uz kupil? Povedal by som, ze to ma zmysel len v stadiu ked zvazujes ake pneu kupit. Ake su uz snad zistis sam....Moj skromny nazorPo 2 rokoch oživím trošku túto tému - kúpil som si na zimu Nexen WINGUARD SNOW G2 225/50 R17. Má niekto s nimi skúsenosť? Rozmýšľal som medzi Hankook-om a týmito, kamoš mi vravel, že mal Nexeny minulý rok a bol spokojný, tak som dal na nehoKamarát vždy poradí popiči, no nie?
![]()
Je to klasika zadokolka E61.
kiski napísal:Neviem z coho usudzujes takyto zaver a vobec sa mi nechce ponarat do bezduchych dialogov. Ja som chcel povedat len tolko k tomu, ze v mojom svete su referencie na akykolvek produkt relevantne len pokial sa nerozhodnem ze si ho zadovazim, ked si uz nieco kupim je to uz uplne bezpredmetne.Tak to vnimam ja, u teba ci inych ludi to moze byt inak, to akceptujem. Nemusime to uz nijak hlbsie rozvadzat...Tak to ti potom musí uchádzať pointa asi tak polovice príspevkov tu na fóre, ak si súdny...