... všetko o BMW ...
gabikh napísal:zajtra ich budem mat doma len v rozmere 245/40 r18 tak ked ich nahodimk napisem tin skusenost :) ale za tu cenu ten rozmer co potrebujes zozenies prakticky vsetky premiove znacky
sonyk02 napísal:bys to musel prvně trochu umejt aby to bylo pořádně vidět![]()
Jinak BMW tam nemá napsáno ET ale IS20 a je to napsaný na tom kole pod rozměrem disku, je to vidět i na ty špinavý fotkce
PeqpeK napísal:to neni zrovna moc zimny rozmer pneuta budu na kasi aj fabie davat dolu na tych ich CDckach :)
PeqpeK napísal:to neni zrovna moc zimny rozmer pneuta budu na kasi aj fabie davat dolu na tych ich CDckach :)
defe napísal:skusim sem napisat dojmy s rozmermi pneumatik ,ak niekto este zvazuje kupu pneu s diskami.cez leto mam obute r18 245/40 nie su ani moc tvrde na leto akurat len nevyhoda su kolaje na cestach kde ma s autom v nich hadze.minulu zimu som mal runflaty r17 225/50 zaber mali celkom dobry ale komfort uplne zly boli tvrdsie ako r18 a na nerovnostiach to bolo otras.este dodatok ze boli tazsie ako M-kove r18.teraz mam asi dva tyzdne r16 225/55 auto nevypada nejako krasne s nima ale komfort je paradny krasne tlmia nerovnosti :)som zvedavy ake to bude v zime s nima.
Martin666 napísal:A co MATADOR ?
Nasiel som len par testov, a nic zle som zatial na matador nepocul. Nema niekto skusenosti s touto znackou?