... všetko o BMW ...

Nič iné mi neostáva len Vám veriť .
 Nič iné mi neostáva len Vám veriť .  takže ešte raz Ďakujem.
  takže ešte raz Ďakujem.  za odpovede .
za odpovede . , ale asi tam nebude vsetko OK.
 , ale asi tam nebude vsetko OK.
 bez toho že by som vyberal čerpadlo a dal ho niekde do servisu na test . ma stým niekto skúsenosť.
 bez toho že by som vyberal čerpadlo a dal ho niekde do servisu na test . ma stým niekto skúsenosť.  . dik za odpovede . Autíčko ma najazdené 240000km.(pravdivých)
 . dik za odpovede . Autíčko ma najazdené 240000km.(pravdivých) 
											 Takže si myslím že uberať výkon ti to môže, ale zase 30koní ti to nezožerie, takže asi tam bude nejaký problém.
 Takže si myslím že uberať výkon ti to môže, ale zase 30koní ti to nezožerie, takže asi tam bude nejaký problém. stretol sa už niekto s týmto problémom?
stretol sa už niekto s týmto problémom?  aké riešenie alebo postup mi doporučíte. na diagnostike napísalo motorická časť bez závad! čo teraz. neviem čoho sa mam chytiť
aké riešenie alebo postup mi doporučíte. na diagnostike napísalo motorická časť bez závad! čo teraz. neviem čoho sa mam chytiť  
   ďakujem za podnety
 ďakujem za podnety iba ak stojim nqa krizovatke pocujem a citim vibracije ked sa zopne kompresor... ale pocas jazdy sa nic vyrazne nedeje... cize asi by si sa mal zviest v podobnej motorizacii a aute ako mas ty... aby si to porovnal... ako to popisujes TY nieje to az tak normalne
 iba ak stojim nqa krizovatke pocujem a citim vibracije ked sa zopne kompresor... ale pocas jazdy sa nic vyrazne nedeje... cize asi by si sa mal zviest v podobnej motorizacii a aute ako mas ty... aby si to porovnal... ako to popisujes TY nieje to az tak normalne