... všetko o BMW ...

Moderátori: Hugino, jararak

reklamne predmety bmwklub.sk

Užívateľov profilový obrázok
Billy-sk
Auto: BMW 525 TDS
Kraj: Žilinský

Re: webasto + magicar

Streda, 24. Februára 2010, 18:33

Kde do ZA? Do Bavarie? Nejde mi to. Mam tam VENT ON a ked to stlacim tak sa pusti ventilator a zmeni sa to na VENT OFF a tym sa to zase vypne. Ale HEAT ON som nikde nenasiel.

TonyAS
Auto: BMW E39 540iM 6-kv
Kraj: Prešovský

Piatok, 26. Novembra 2010, 17:45

PreludeH napísal:
PREDHREV prerobený na NEZÁVISLÉ KÚRENIE!!!!!!

Po prečítaní už ani neviem čoho všetkého po najrôznejších fórach som sa pustil do prerábky a tu je záver:
Ide konkrétne o vozidlo e39 z roku 2001 530d 142kw ale tento návod platí pre všetky e39 od roku 3/1999 vybavené webastom. Auto bez veľkého BC, IRIS a NAV.
Na spustenie webasta v takomto type auta je potrebné priviesť +12V na pól číslo 1 webasta. Nič viac nič menej. Nijako inak sa to nedá.
V mojom prípade som namontoval diaľkové ovládanie od webasta typ TELESTART T80.

Takze som to pochopil spravne ak si kupim sadu Telestart T100 HTM tak sa to da takisto namontovat ako tvoja T80 a malo by to fungoval z este viac moznostami nastavenia, ak ano tak to je super, toto sa mi paci vyskusam a uvidim ci to budem moct spravit aj ja.

Edit: Tak mam, Standheizung (Nezavisle kurenie) a Standlüftung (Vetranie) len ich nemozem nastavit ci manualne spustit toto mam sede ale casy nastavim, co sa mi vidi ye jeden je pre Kurenie a dalsi pre Vetranie, ked dam cas pre Kurenie tak sa sice zopne ale teplo z toho nejde tak dufam ze to pojde.
BMW 540iM 6-kvalt
-----------------------------------------------------------------------------

FREUDE am FAHREN ist ein BMW zu FAHREN und dazu noch ein 8-zilinder.

myso87
Auto: BMW e46 330xd
Kraj: Trnavský

Nedeľa, 16. Decembra 2012, 17:44

Zdravim pani. Mam v 320d e46 webasto a funguje mi len ako prihrev motora. Ma samostatnu vodnu pumpu a vlastne palivove cerpadlo, takze by vedelo urcite fungovat ako nezavisle kurenie. No skusil som, ako pisete vyssie, pripojit na PIN1 +12V a problem je,ze sa vobec nic nestalo. Jednoducho sa webasto nenakopne. je potrebne tento externy vstup nejako aktivovat pomocou DISu alebo nieco podobne?

Diki za kazdu odpoved. Snazim sa to rozchodit s GSM modulom, lebo uz som z tej zimy na nervy.
330xd tour .. Obrázok
Moja kraska...

Marekrs2
Auto: BMW E39 520
Kraj: Nitriansky

Štvrtok, 31. Januára 2013, 22:13

No tak presne toto isté riešim aj ja. Chcel by som si namontovať dialkové ovládanie na webasto, no problém nastal hneď ako som ho skúsil zapnúť "natvrdo", priviesť
+12 V na pin 1 na oválnom konektore..Vobec nič sa nestalo, webasto sa nezaplo. Na konektore mám obsadený len pin 3 a 6..vie mi niekto poradiť ako to rozchodím?

TT-SIMIK
Auto: BMW
Kraj: Trnavský

Piatok, 1. Februára 2013, 11:48

aký máš rok a mesiac,alebo daj vin.....
SERVIS BMW TT-SIMIK
Obrázok
http://www.ttsimik.sk
Mám v živote dve lásky, SIMONKU a BMW
AJ MÚDRI SÚ OBČAS SPROSTÍ,AJ SPROSTÍ SÚ OBČAS MÚDRI!!!!!
https://www.instagram.com/ttsimik/

Marekrs2
Auto: BMW E39 520
Kraj: Nitriansky

Piatok, 1. Februára 2013, 15:52

myslis rok vyroby webasta? ci auta? Auto je bmw 525 98 a webasto 97 rok vyroby..podla mna je to analog ale ten by sa mal spustat prave tak ako som pisal vyssie ale toto akosi nefunguje..dnes mi to nedalo tak som kurenie napichol na diagnostiku cez kkl v nadeji ze zistim ze su zapisane nejake chyby ale vobec nic..rj komunikuje normalne, aj test akcnych clenov v pohode..ani za ten svet to zapnut :(

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 11 neregistrovaných