Nazdar chalani. Potreboval by som poradiť. Keďže sa nam pomaly blíži zima tak sa trošku znepokojujem, lebo neviem čo mam v chladiči. Chcem to cele vypustiť a naliať novu. Poraďte čo tam najlepšie naliať a hlavne poraďte ako na to aby sa mi to nezavzdušnilo. Mam e 39 touring 530dA r.v. 2002, mam aj webasto neviem či je to nejaký rozdiel. Ďakujem za rady. Majte sa.
Tiez budem robit vymenu. Kupil som Mobil Antifreeze - modra. Mam benal a ze vraj ten odvzdusnovat netreba, ze sa to automaticky odvzdusni cez otvorene vicko expanzky. Ale aj tak mam na hadici odvzdusnovacie sroby.
Nejazdím tak rýchlo, letím tak nízko!
EX - BMW E39 528iA EX - BMW E66 745Li, '03 EX - BMW E30 324d, '87
to s tym odvzdusnovanim by zaujimalo aj mna, pretoze tiez neviem co mam v motore. Tusim sa dnes po praci zastavim v bavarii a vymenim to rovno s olejom ktory uz caka.
na benzine som ich nevšimol.......hmmm.......preto som to serwovi tak povedal,že cez vyčko a pustene kurenie.....VLADKY ma pravdu...kua asi som bol prepracovany....)))) hups na termostate jeden je č.5 je....sorry serwo..beriem spät...to som narychlo prehliadol.... hups aj na nadržke........tiež jeden....č.8