Tak dnes som sa zastavil v šourúme skoda a hned ma zaviedla slecna k technikovi ci co to bolo ked nemal na sebe monterky... Opytal sa co potrebujem, ja reku trisky na fabiu 1/2. reku teda na ake auto. mali ste vidiet ten pohlad ked som mu povedal, ze na bmw objednane a vo stvrtok sa tam stavim. uz ale nebudem moct picovat na htp
chalani máte nejaký tip na predajňu/eshop s velurovými koberčekmi? pred časom tu bol nejaký inzerát s firmou kde ich vyrábajú na presné rozmery podľa áut, ale ani za boha to neviem nájsť
R1100S ex E34 525tds calypsorot ex E39 540iA dunkelblau ex F31 330d estorilblau "A rare combination of sportiness and refinement, like two cars in one..."
Odporucam vsak kupovat bez "zamkov" lebo diery vobec nesedeli a musel som prerabat. Bud pouzit tie originalne co si mal alebo nech ti ich poslu no urcite nech ti tam nerobia diery!
ďakujem, medzitým som našiel ešte jednu stránku, rohozedoauta.sk, ale ani tu ani tam neponúkajú béžovú farbu
R1100S ex E34 525tds calypsorot ex E39 540iA dunkelblau ex F31 330d estorilblau "A rare combination of sportiness and refinement, like two cars in one..."
no dop*če som tam rozklikol farbu a zoznam mi vyhodilo len po čierne velúrové, nenapadlo ma zascrolovať . . . dneska som nejak viac pribrzdeny ako obvykle
ďakujem pekne
EBOLA: a inak, sadli presne ako origo? (teda až na tie dierky . . . ) inak by som použil asi tie fixačné pičusy ktoré mám v gumených, idú ľahko vybrať a aspoň sa nestratia pri skladovaní
V podstate sadli, donesu ti ich rovne jak hajzlove prkno, treba ich uchytit a ony sa postupne prisposobia.
Ak mas na mysli tie picusy co zasrobujes do koberca a ten velurovy na to zacvaknes tak tie som mal na predchadzajucich kobercoch a zahodil som to za psom.. strasna kktina. Po case sa to vybehalo a pocas jazdy sa to vycvaklo. Nasledne som musel kazdu chvilku tahat koberec z plynoveho pedala.
Ja som dal origo T fixacia a funguje na 110%
Apropo, daval som si 3,5mm vlas. Uvazoval som nad 7,2mm deluxe ale predstava jeho cistenia/tepovania sa mi nepacila... Ale aj 3,5 mm vlas je fajn pohodlny.
som myslel tie T-čka, ktoré treba zatlačiť a otočiť o 90st., tie držia dobre ja chcem tie hrubšie velúry, aj keď je mi jasné že čistenie bude nočná mora hlavne v béžovej farbe, a aké mám štastie tak po dvoch dňoch na nich rozmažem psie hovno