Vow takže som to tu neaktualizoval

Už týždeň jazdím, výsledok zo skúšky na stolici vstrekov bol ten, že posledný 6. vstrek bol už totál v péčku, zvyšné sú ešte v poriadku a môže sa na nich ďalej jazdiť. 6. vstrek som vymenil za nový, nebolo o čom. Rozmýšľal som aj nad výmenou tej 1ky, ale podľa tetsu dopadla v poriadku a v norme, neviem prečo potom na teste prepadov natlačila tak málo. Každopádne auto ide prakticky rovnako, ako pred tým, než som postrehol to jemné trasenie na studenom voľnobehu. Taktiež stále pri plnom plyne zadymí, EGR som vyčistil a povedal by som, že sa to moc nezmenilo. Možno už váha nedáva najlepšie hodnoty alebo proste auto bez DPF s 300tis km proste pri plnom plyne zadymí na prvýkrát, potom už nedymí na druhý alebo tretí krát.
Prikladám obrázky, korekcie vstrekov sa na teplom motore zlepšili minimálne, najhorší je teraz ten prvý vstrek, preto som rozmýšľal ešte ten vymeniť. Ale takto preventívne meniť na aute veci tak do toho natlačí človek cenu e60ky, čo je nezmysel.
Korekcie na studenom motore sa zlepšili brutálne, najhorší má teraz odchýlku len niečo nad 1, čo je myslím že na tie km a studený motor úplne fajn.
Čerpadlár mi tiež nejak podporil myšlienku tankovania vo Východnej ríši, takže odteraz ani trocha nafty na SK, dnes plná s cenou 1,13€/liter potešila.
Čerpadlár otvoril na skúšku tú 6ku a že ihla bola zodratá, takže bol naozaj už opotrebovaný. Je jasné, že zvyšných 5 nie je v 100% stave, ale ešte pojazdia niečo. V prípade niečoho viem, že po ktorom vstrekovači mám ísť.
Prvá fotka ukazuje výstup zo stolice, vie mi niekto povedať presne čo znamenajú tie políčka pre každý vstrek? Viem že čísla 1300, 600, 300 sú vstrekovacie tlaky ale zaujíma ma pravá a ľavá časť tabuľky pri vstrekovačoch.
Nur Original ist Legal.