Piatok, 13. Marca 2015, 02:19
Tu je odpoved co robi so systemom nekvalitne lpg. Tankoval som hocikde, jurki, rozne zastrcene cerpacie stanice, domace cerpacky, proste ked som niekde videl odkaz na tabulku lpg a nemal som, alebo bolo malo, isiel som natankovat. Po 10tis.km som otvoril filter a toto tam bolo. Nasledovala reklamacia vstrekovacov z dovodu, ze pri akceleracii auto blblo, zacal vynechavat jeden valec, vypinalo vstrekovace. Vraj boli rozozrate gumicky. Vymenili ich v ramci zaruky a odvtedy som zacal tankovat bud slovnaft, alebo flagu. Nedavno som menil filter zasa, tentokrat som naneho trosku pozabudol a bol tam 20tis. Filter bol spinavy to ano, nebol jasne zlty ko ked je novy, zvnutra tam vsak nebol uz sajrajt, akurat ten zvysok co sa nepodarilo vyutierat pri prvej vymene bol zosuseny na male ciastocky. Tie boli pekne nalepene na stene filtra, takze si 100% splnil svoju ulohu. Moj postreh je taky, ze radsej tam budem tankovat flagu, alebo slovnaft a spolahnem sa na to, ze po 10 tis. nebudem musiet vysolit 150€ za nove vstreky. Takze si dobre treba rozmysliet co natankujete.
-
Prílohy
-

-

radosť - jazda - bmw :.... vieme o čom ten slogan je
jetzt?
ex E39 523iA touring (sporak LPG)
ex E36 coupe 320i