... všetko o BMW ...
 Ekomont Korejovce
 Ekomont Korejovce   

ja som tam dosiel rano s nocnej na travniku pred firmou som si rozlozil stan a spal som doobeda potom ma odviezli vedla do dediny na obed zobrali ma spat :) a podvecer som odchadzal s hotovym autom
 ja som tam dosiel rano s nocnej na travniku pred firmou som si rozlozil stan a spal som doobeda potom ma odviezli vedla do dediny na obed zobrali ma spat :) a podvecer som odchadzal s hotovym autom   

(to by bolo o 100e viac). Ďalej sa mi nepáčilo ako mi prevŕtali podblatník, neunúvali sa odšraubovať 10 skrutiek a prevŕtať blatník pod podblatníkom
 (to by bolo o 100e viac). Ďalej sa mi nepáčilo ako mi prevŕtali podblatník, neunúvali sa odšraubovať 10 skrutiek a prevŕtať blatník pod podblatníkom   Potom hneď ako som otvoril dvere vidím že lišta kde je ukazovateľ stavu paliva lpg odstávala. Zavolal som chalana nech mi to napraví. Samozrejme išlo to, ale nie do pôvodného stavu. Poznámkoval to ako že takto je to dobré
  Potom hneď ako som otvoril dvere vidím že lišta kde je ukazovateľ stavu paliva lpg odstávala. Zavolal som chalana nech mi to napraví. Samozrejme išlo to, ale nie do pôvodného stavu. Poznámkoval to ako že takto je to dobré   

chefino napísal:Ak si na 540iA jazdil za 10,5 priemer (ak v tom neboli len 4 cesty BA-KE a žiadne mesto) tak klobúk dole. Ja keď sa veľmi snažím, tak mám na 530iA okolo 11,3 dlhodobo. A na 540i 6q som mal cez 12 priemerku... a to len v lete.
Ibaže by si vravel čo Ti píše BC, keďže ten je často veľmi nespoľahlivý.
Consumption:         10,09 l/100km    16.647 km and 1.680 l
CO2 emission:         235 g/km    16.647 km and 3.915 kg
Fuel costs:         14,78 EUR/100km    16.647 km and 2.461 EUR

BMW - 5er - E39 540i
Gasoline, year 2003, 210 kW (286 PS), manual
   Consumption:            11,75 l/100km    12.838 km and 1.508 l
   CO2 emission:            274 g/km    12.838 km and 3.514 kg
   Fuel costs:            15,26 EUR/100km    12.838 km and 1.958 EUR BMW - 5er - 530i Touring
Gasoline, year 2001, 170 kW (231 PS), automatic
   Consumption:            11,31 l/100km    10.606 km and 1.200 l
   CO2 emission:            264 g/km    10.606 km and 2.796 kg
   Fuel costs:            16,34 EUR/100km    10.606 km and 1.733 EUR  
											chefino napísal:Ok, viem koľko ten motor žerie, takže potom jazdíš non-stop na tempomate 70-115 km/h. Načo Ti je potom 8 valec

cele to spociva v tom, ze je to nadobka s olejom, z ktorej kvapka olej do sania cez jeden otvorcek.. teraz si predstavte, ze za studena je ten olej hustejsi, takze tam kvapka malo, ked sa motorovy priestor zohreje tak je ten olej redsi a kvapka z neho viac. vysledkom je nerovnomerne mazanie, zasrate komplet sanie a vsetko naokolo olejom. netreba sa toho bat, LPG tankovane na pumpach ma mazacie prisady (merkaptan) uz v sebe, nie je to uz davno ta "sucha picovina" co to bola kedysi.
  cele to spociva v tom, ze je to nadobka s olejom, z ktorej kvapka olej do sania cez jeden otvorcek.. teraz si predstavte, ze za studena je ten olej hustejsi, takze tam kvapka malo, ked sa motorovy priestor zohreje tak je ten olej redsi a kvapka z neho viac. vysledkom je nerovnomerne mazanie, zasrate komplet sanie a vsetko naokolo olejom. netreba sa toho bat, LPG tankovane na pumpach ma mazacie prisady (merkaptan) uz v sebe, nie je to uz davno ta "sucha picovina" co to bola kedysi.