... všetko o BMW ...
Risho_21 napísal:odkedy má plyn oktánové číslo ?to by nemal mať len benzín veď aj nafta je inač označovaná dajakými cetanmi či čo...
Driver67 napísal:nešetri na montazi lpg, daj si namontovat poriadny, prevereny lpg kit a nie ziadne polske p.coviny
mys_iak napísal:tak tak, treba si dat namotnovat nejaky japonsky alebo holandsky splynovaci systemza 3nasobnu cenu ako sa da namontova polsky "shit" s ktorym som ja v svojom aute velmi spokojny a asi aj 90% majitelov LPG systemov na slovensku...
povedal by som ze hlavne je vybrat si firmu ktora ma skusenosti s montazov do "velkoobjemovych" motorov a vychytane co a ako skombinovat aby to slapalo... mozes si dat namontovat aj BRC do auta ale u nejakeho poliaka alebo ineho suflikanta hned 5km za hranicami co to robi v garazi a nebude to tak dobre ako kvalitna montaz s kombinacie polskych a talianskych dielov u normalnej renomovanej profi dielne :)
a inak aj v polsku su profesionali a nielen na montaz LPG... len ich netreba hladat hned 5km za hranicami tam su len lacny garazmajstri pre velkych slovenskych setrilov