... všetko o BMW ...
BMWMISCHO napísal:Skus pouzit zamrazovaci sprej inak neviem nic ma nenapada potom ti to tam riadne drzi
pelo napísal:Je to vonku, ale bez ujmy sa to nezaobislo. Jebal som sa s tym vcera 6 hodin v kuse. Dotiahnut pockat, poklepat, zase dotiahnut - nic, nahrieval pistolou otoc a aj tak sa to ani nehlo. Nakoniec som urezal flexou koniec ramena, hlavu capu na dvoch miestach rozrezal aby mi v otoci ostala len gula z toho capu, lebo rameno mi branilo tomu, aby som tam vedel lepsie nasadit stahovak. Potom som zase nasadil stahovak, dotiahol a zhavil otoc teplovzdusnou pistolou. Vzdy to po par minutach popukalo a kusok vyliezol a tak stale dokola. Nakoniec cele to puzdro vyliezlo, ale polamala sa mi na nom obruc lebo som si nevsimol, ze sa mi zviezol stahovak a opieral sa o nu. Ked to bolo cele von tak som ten zbytok capu s puzdrom upol do stahovaku a puzdro par minut zhavil pistolou az to nakoniec povolilo.
Blbe je, ze ta obruc sa zlomila. Pri lisovani to puzdro zalepim lepidlom na nerozoberatelne skrutkove spoje a vrch kde bola obruc zalejem tekutym kovom. Ono to tam drzat bude, samo to nevyskoci, drzi to tam jak satan uz len pnutim materialu...ale hlavne ze vysla. Keby som to robil druhykrat, tak by som urezal aj gulu capu a nasadil hore velky orech aby malo puzdro s obrucou kam vyliezt...
EBOLA napísal:viem, ze ti to uz teraz nepomoze a ani neviem ci je tam podobny cap a jeho osadenie ako na e36 no ked som menil tie capy a nemal stahovat tak som prisiel na jednu fintu.
spodok capu som orezal dookola (staci aj do polky), tu spodnu stranu som odrazil sekacom, rozbil som plastove ulozenie ktore drzi gulu capu. kladivom som vyrazil gulu dozadu. ostalo vo vnutri len puzdro. pilovym listom som narezal puzdro vo vzdialenosti asi 1,5cm az skoro k ramenu ale tak aby som ho neposkodil. sekacom som ten kusok vybil von a kedze tlak na steny ramena povolili tak stacilo jemne buchnutie do toho zvysku a rameno ostalo neposkodene.