... všetko o BMW ...

Moderátori: Hugino, jararak

reklamne predmety bmwklub.sk

Užívateľov profilový obrázok
Peters2
Autor témy
Auto: BMW e46 tour 999PS
Kraj: Žilinský

Snimac otvorenia kufra

Utorok, 19. Februára 2013, 08:46

Chlapy kde mam hladat nejaky snimac ze je kufor otvoreny/zatvoreny? Mam sedan r.v. 2000 z malym BC na palubke a tam je nakreslene to auticko kde signalizuje kazde dvere osobitne. Stvoro dveri signalizuje fajn, ale kufor nic, ked ho otvorim nic sa na palubke nerozvieti, ale kufor dnuka svieti. Zamknut na dialkove ide, otvorit dialkovym aj tlacitkom pri nohach ide... Kable v gumenej prechodke som pomenil vsetky. Kde moze byt problem?

PetoK

Re: Snimac otvorenia kufra

Utorok, 19. Februára 2013, 09:59

Ak si uz toto vsetko porobil,ostava mikrospinac v zamku. Postuduj WDS ako je to zapojene a meraj.

Peters2
Autor témy
Auto: BMW e46 tour 999PS

Utorok, 19. Februára 2013, 10:11

PetoK napísal:
Ak si uz toto vsetko porobil,ostava mikrospinac v zamku. Postuduj WDS ako je to zapojene a meraj.

Ale kde najdem nejaky ten mikrospinac? :roll: :lol: Zamok som mal dole, tam ziadna elektrika nejde, ten spodok kde zamok zasada tiez nic... jedine ten motorcek co zamyka. :shock:

http://bmwfans.info/parts/catalog/E39/Sedan/Europe/530d-M57/LHD/M/2000/browse/bodywork/single_components_for_trunk_lid/

tomikelly
Auto: BMW e39 530d
Kraj: Banskobystrický

Utorok, 19. Februára 2013, 10:41

Dobrá otázka toto robí aj mne ale opačne. Ja mám veľký BC a píše mi že BOOTLID OPEN vždy keď sa pohnem. Diaľkovým sa dá otvoriť, aj kľúčom vo dverách aj kľúčom v kufri akurát mne sa nedá tým tlačidlom pri nohách. Ináč tiež mi svieti svetlo a všetko. A tiež neviem nájsť ten spínač už mi to 3 ľudia hovorili že to bude chyba a neviem kde je.
BMW e39 530d M-packet | Príbeh
http://www.bmw-europe.eu
Kontakt: 0949 711 300

dufusko
Auto: E39 Touring

Utorok, 19. Februára 2013, 17:13

spinac je sucastou motorceku na kufri

tomikelly napísal:
Dobrá otázka toto robí aj mne ale opačne. Ja mám veľký BC a píše mi že BOOTLID OPEN vždy keď sa pohnem. Diaľkovým sa dá otvoriť, aj kľúčom vo dverách aj kľúčom v kufri akurát mne sa nedá tým tlačidlom pri nohách. Ináč tiež mi svieti svetlo a všetko. A tiež neviem nájsť ten spínač už mi to 3 ľudia hovorili že to bude chyba a neviem kde je.

tomikelly
Auto: BMW e39 530d

Utorok, 19. Februára 2013, 19:20

Díky skúsim sa na to pozrieť. :D
BMW e39 530d M-packet | Príbeh
http://www.bmw-europe.eu
Kontakt: 0949 711 300

eerror
Kraj: Košický

Utorok, 19. Februára 2013, 19:43

Borci aj ja mam ten isty problem . Ked som kupil auto tak na BC (kde je to auto nakreslene cele ) mi kufor nesvietil vsetko krasne fungovalo ale znicoho nic mi zacal svietit ze je otvoreny .Bol som prave pri elektrikarovi tak som mu hned povedal nech sa na to pozrie povedal ze snimac je v tom zasobniku otvaracom premeral . Ak chcete aby vam to na tom BC nesvietilo treba novy ten cely zasobnik , ale pokial to funguje tak ma to netrapy nech to svieti tha co .

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 5 neregistrovaných