No chalani .. takze bavo poskladane .. Vcera na vecer som ho dokoncil .. Najpr nechcelo nastartovat pretoze mi klakla baterka .. ked sa uz konecne dobila natolko ze auto chytilo tak motor isiel tak typujem ze na 34 valce ,, kaslal triasol sa a nakonec zdochol .. na druhy krat nastartoval este par krat zakaslal a potom sa rozbehol na seckych 6 hrncekov .. A ide krasne . Teraz uz len sledovat kudoli dymu zamnou ked pojdem s krizovatky :-)
Jazdit na tom mozes ale motoru to neprospieva, vymen simeringy a kruzky a budes pokojne spavat. A vymen uz aj ojnicne loziska ked to budes robit. Budu zdrate.
kludne spinkaj,vsetko nezasluzia uz tieto stare zeleza
Ale praveze zasluzia .. taketo auta si starostlivost zasluzia .. a ja som maximalne spokojny snim .. taketo chybicky to su nepodstatne veci .. ked bude posluchat tak ho prec nedam :-)
Si myslimze si slepy,ved nech si.ja som moj B M W konecne predal.za rok investicia 7000e 15000km a predal som za 3000e.kurva som stastny uz nechcem ani vidiet bmw,len v zrkadle ako ho predbehnem....
Chalani , stale mi kape olej na vyfukove potrubie .. ale neni to s pod veka ventilov .. odkial to moze kapat este .. srouby co drzia vyfuk. zvody su mokre od oleja . ale iba niektore .. je mozne ze ten sroub je prerazeni az do nejakeho olejoveho kanalika ? Alebo je hlava prasknuta na takom chujovom mieste ze to vytlaca na tie srouby ? Ja to odfotim aby ste videli jako to vypada .