... všetko o BMW ...
Reinok napísal:sluky veľmi dobá poznámka...k tomu čo si napísal by sa ale dalo vydedukovať že:
motor či ide na plyn alebo benzín vždy tahá z ,,toho isteho miesta" tým pádom pokial ide na 100% na benzíne, nemala b vha vzduchu robit problem na plyne...kedze tá hadica tam je či ide auto na plyn alebo benzin...
Mňa už tie vstreky vytáčajú....Idem na 5ke 120km a nemozem bez podradenia ani za boha predbehnut auto, aj ked oproti kilometer nic nejde...musim podradiť o jeden idealne o 2 stupne, aby auto jakztakž tahalo....
Zaujímavo sa to ale chová...ak ťahám pásmo otáčok od 1500-4000 (2,3,4 stupen)tak to zaprvé trvá dlho,a za druhé, krivka výkonu by vyzerala asi jak chrup Martinky z mama ozen ma....
AK mám zaradenú dlhší čas ja neviem 3ku, a držím ju na 3ot/ a po dlhšej chvíli tomu dupnem tak auto vystrelí jak sa patrí...vtedy nevidím rozdiel...ale jakmile mám zvysovať otáčky dlhši cas tak to nestiha ako keby....
-ak som na otáčkach - akcelerácia je rovnomerna s benzinom
-ak sa musim prekusavat cez pasmo otacok 1500-4000 tak to nestiha podla mna pumpovat plyn, na benzíne to ani len necukne, auto ťahá na svoj výkon akurát, na plyn je to jak 1,4MPI....!
BMW540iA napísal:Ako nič v zlom, ale 520i Touring je riadny lenochod, na to netreba zabúdať, M52B20 je lenivý aj v E36 a nie ešte v E39, ten motor je čierna ovca BMW.
BMW540iA napísal:Ako nič v zlom, ale 520i Touring je riadny lenochod, na to netreba zabúdať, M52B20 je lenivý aj v E36 a nie ešte v E39, ten motor je čierna ovca BMW.