... všetko o BMW ...
dumboo napísal:kto vam tu dava tie baterkove keci..
dumboo napísal:to je šecko pjekne len odpajanie baterky ti nepomoze pri trhajucom abo šmikajucom automate v tom pripade je uz večšinou neskoro na len vymenu oleja ked taketo niečo prevodovka vykazuje ...a ešte dodam ze to nemusi bit automaticky horibilna suma za opravu ...teda podla toho čo je pre ostatnych uz drahe ...
DODIKKE napísal:AK MAS V AUTE SLABU BATERKU TAK TA DA DO NUDZOVEHO REZIMU PODLA ROCNIKA TI AJ HODI NUDZOVY STUPEN!BATERKA MA DOST KU CHODU AUTOMATU
kovox napísal:nazdar.chcem sa ta spytat.aj mne hadze prevodovku do getriebenot program (e39 530d r.v.99)ale ked odpojim baterku a pripojim tak je to v poriadku a krasne radi dalej.urobi to len vtedy ked ma velky zaber a je na strku alebo mokrej ceste ked chce ako zahrabat .ale nie vzdy.ked budem chodit normalne tak to neurobi vobec a radi krasne aj tah ma dobry.ze nesmyka nic.a este ked dam do R a stojim na brzde tak po case my zacne take vrzganie z prevodovky ako ked skocis na brzdy na lade a ked ti pracuje abs.taky vrzgot. TA CO TO MOZE BYT.dik za rady,lebo kazdy ma strasi len z repasom. teraz sa chystam po sviatkoch menit olej,a aj baterku nemam najlepsiu,staci ked necham auto napichnute na diagnostike 15 min.a uz nenastartujem,ale potom uz ked jazdim tak chyta dobre aj rano. a este jednu vec ked idem dakych 50km-h a slapnem na plyn az na podlahu v zaradenom D tak auto len zreve na omezovac a drzi na omezovaci jednu rychlost kym kus neuberem a zaradi dalej,ale pri manualnom radeni to nerobi lebo tam si sam navolim co chcem a pekne radi,ja vlastne ani neviem ako to ma robit ten automat ani som totu nenasiel tak konkretne.Toto je moj prvy automat.lebo aj rano kym ked chcem aby my zaradilo z2 do 3ta darmo tukam do paky musi prist na 2500otacok a vtedy zaradi ale tie dalsie uz normalne pri 1800otac.a zda sami ze ked vymazem chybu cez carssoft ale uz neviem aku daku ohladom prevodovky,tak uz aj z2 do 3 zaradi pri 1800otc. .6D EGS Signalleitung gestört oder kein Telegramm Signal AGS.tato je to..poradte kto viete