Caute mam 39nu z 99teho roku je to predface s oreginal xenonmi zohnal som si poface svetla z 2003ky tiež originál hella xenony stačí mi prehodiť kus za kus či čo musím vpredu v elektrike prerábať?
Mam to presne tak ako ty - na 99 svetla z 2003. Ak si dobre pamatam su ine konektory smeroviek a myslim aj parkovacky/AE. Ja som si vyrobil adaptery aby mi to pasovalo. Mechanicky nesedi jeden spodny srob svetla, ten uchyt je trochu iny a na pravej strane zvykne kolidovat servisny port klimy ale nie kazdemu... da sa veelmi opatrne a pomaly prihnut trochu dozadu, u mna to robilo asi 5mm cize v pohode... No a elektronicky je to v pohode - ziadne chyby, vsetko ok...
a este si skontroluj tycky svetiel ci mas v pohode... 2003 svetla sa velmi tazko rozoberaju, mozno bez destrukcie aj vobec ale tycky sa daju vymenit aj bez toho, je to taky "jezek v kleci" ale da sa...
ked tam mas FL drziaky tak pasuje vsetko, prisposobil som konektory kedze som do AE daval ledky tak som "bastlil" na privodoch k ledkam.. presne si to uz nepamatam ale fachci to spolahlivo, ved pozri jeden konektor a druhy a pojde to, vysoku na to netreba
jednoducho povedané - ked kupis ledky do AE, maju vacsinou na sebe maly konektor a k nim dostanes cca 5 cm adapter ktory ma na jednej strane konektor do ledky a na druhej konektor do kabelaze auta... avsak kedze prerabas predFL na FL tak ti ten konektor do kabelaze auta nepasuje. cize som si priamo z kabelaze auta napinoval ten maly konektor do ledky a je to napriamo... nevyhoda je ze keby som chcel ledky vymenit za originalne halogenky do AE tak mi nepasuje konektor.... co ale chciet nebudem, cize nevyhody to nema...
basteln z nemčiny je majstrovat.... po cigansky neviem...
Jee dik časom asi vymením aj tie plexi ešte. A tie výbojky ako šošovky vlastne a xenon mi pasujú aj zo starých svetiel do týchto? Na starých mam totižto nove
Vybojky pasuju zo starych na nove, obe maju D2S vybojky. Otazka je skor v akom stave su paraboly v tych FL svetlach, lebo ak su vypalene tak mozes mat horsiu svietivost ako v starych.
BMW E39 525d | BMW E39 540it 6q | Honda Accord (CH1) TypeR 2.2 VTEC | JEEP Cherokee XJ 4.0 | Mercedes Benz S204 200CDI