... všetko o BMW ...
tomikelly napísal:Nechcem sa hádať ale podľa mňa od štikať konektory z predface a prispájkovať tam poface a zapojiť do svetla fungovať nebude :) Ja len tak aby to potom Fajlo nebral ako hotovú vec :)
Starynovy - samozrejme všetko sa dá spraviť ja som hovoril o tom že to nie je plug and play :)
tomikelly napísal:Veď ale ja nič len presne tak si to pochopil ako to on písal a o tom som hovorilEšte raz (hodnoty nepoznám presne) ale Predface svetlá = vo svetle žiarovka s vláknom na 12V = LCM dáva 12V.... .... Poface svetlo = Ledkový pás xxV (ale nie 12V) = LCM xxV (ale nie 12)
Predface LCM (12V) != nerovná sa Poface LCM(xx V) -> riešenie 1. Úprava/ výmena LCM, 2. Menič napätia pre Celis svetlá
Pospájať správne káble nestačí
tomikelly napísal:Nechcem sa hádať ale podľa mňa od štikať konektory z predface a prispájkovať tam poface a zapojiť do svetla fungovať nebude :) Ja len tak aby to potom Fajlo nebral ako hotovú vec :)
Starynovy - samozrejme všetko sa dá spraviť ja som hovoril o tom že to nie je plug and play :)
tomikelly napísal:Ak si to prečítaš ešte raz vôbec som na teba nereagoval preto som písal že sa hádať nejdem ja som len písal technickú realizáciu originál Hella Celis koncových svetiel toť vše.