... všetko o BMW ...
alpinB10 napísal:Nevsimli ste si na konci prispevku druh smajlika?
Bola to sprosta reakcia na sprostu reakciu ( ci chcem dat ultra slimy )
Take rady mi velmi nepomozu, slo mi o stiahnutie z kotuca kvoli traseniu pri brzdení, cize aby som nestiahol vela
thats all
6Flesh napísal:ked mas v predli capytak volant ti trase hlavne za jazdy a ked ides rychlejsie ale ked brzdis a obidve strany ti brzdia priblizne rovnako ta to trasnenie prestane a zacne to auto normalne spomalovat,ale v pripade ze ma zle kotuce to zacne neprijemne sklbat nie len volantom ale aj autom....
alpinB10 napísal:Presne moj pripad, auto pri akejkolvek rychlosti ide krasne, ziadne vybracie nic ani muk, az ked brzdim tak trasie uz celym autom, podvozok som dal novy, bol tam este povodny s 270 000km.
PS: FARO.SK - 6688sk kotuce ATE + dosticky ATE
PS 2 : neviete nahodou o lepsej ponuke na brzdy?
R0nnIe napísal:PS: Myslim ze riesit tu ci je kotuc este pouzitelny je trochu scestne. Vsak brzdy su jedna z najdolezitejsich veci na ktorych zalezi vas zivot. Ak sa ti to nezda, tak to vymen a nespekuluj ci sa to da pouzit.
R0nnIe napísal:PS: Myslim ze riesit tu ci je kotuc este pouzitelny je trochu scestne. Vsak brzdy su jedna z najdolezitejsich veci na ktorych zalezi vas zivot. Ak sa ti to nezda, tak to vymen a nespekuluj ci sa to da pouzit.