... všetko o BMW ...
sibirisfikis napísal:Netreba nič kupovať da sa to alarmom doťahovaťvelkou vyhodou je podla mna to ze pri zapnuti alarmu (teda aj zamknuti auta) automaticky ti zdvihne okna a zavrie siber ak si nemal .. ale svistvo je to ze to je za dalsi priplatoka dilkovy start je super vec, ak by si mal hodenu rychlost tak nenastartuje koli reservnemu rezimu ..
Julec napísal:No na všetkych E39 ide dotahovanie cez magiccar bez problemov .Všetky čo som robil bez problemov išliFunkcia doťahovania okien, ktorú Magicar obsahuje je závislá od možností auta. Ak máš stiahnuté okná a zamkneš manuálne kľúčom s tým, že držíš kľúč v zamknutej polohe a dôjde k dotiahnutiu okien, bude ti ich doťahovať aj Magicar. Ak sa ale nedotiahnu, tak ako na mojej E39, tak je potrebný modul pre doťahovanie.
Ak potrebujete niečo poradiť ohľadom týchto alarmov kľudne dajte vedieť, robím u výhradného importéra.
VLADKY242 napísal:No na všetkych E39 ide dotahovanie cez magiccar bez problemov .Všetky čo som robil bez problemov išli
palo napísal:ten prvy ovladac mam.len navod k tomu je velmi strucny.mate niekto k tomu nejaku brozuru.ta moja ma nejakych desat prefotenych stran.vobec neviem podla tej knizky ako nastavit dialkovy start a chcel by som vypnut to aby sa mi po vytiahnuti kluca hned vypol motor lebo teraz sa vypne az ked vyjdem z auta a zavrem dvere