... všetko o BMW ...

Moderátori: Hugino, jararak

obchodna sekcia

danko2002
Autor témy
Auto: BMW 530D
Kraj: Bratislavský

Kvalitny servis a opravy BA

Streda, 12. Októbra 2011, 18:00

Zdravim Vas,viem ze sa tu o tomto uz pisalo vela ale predsa len by som sa chcel opytat. Nedam svoje auto opravit hocikomu preto apelujem na to aby servis bol najma precizny a kvalitny.Kde prosim Vas v okoli BA ale lepsie povedane v BA su kvalitni opravari a servisi,alebo s kym mate dobru skusenost???Dufam,ze ma nezozerete,ze som napisal tento prispevok ale rad by som mal po kope mena kvalitnych ludi ktorym mozem zverit servis mojej lode.
Dakujem Páni

Užívateľov profilový obrázok
pelo
Auto: e39 520i saloon
Kraj: Bratislavský

Re: Kvalitny servis a opravy BA

Streda, 12. Októbra 2011, 21:12

Minuly tyzden som bol v autoservise "Sampa motors (Andrej Samo)" na ulici "Za stanicou." Ked ides z Vajnorskej od Polusu smerom na Zlate piesky, na pravej strane hned za OMW pumpou zabocis doprava a je to asi 3-tia plechova brana napravo. Odporucil mi ho znamy, ktory tam chodil s 5-timi e39 co mal, teraz aj s novou 6-kou a Chryslerom a je velmi spokojny.

Bol som u neho s podozrenim na prasknutu zadnu pruzinu. V pondelok k veceru mi po prejdeni retarderu zadne koleso zaliezlo do blatnika. Doviezol som to k nemu este v ten vecer. V utorok rano mi volal, ze to maju rozobrate a je prasknuty spodok tlmica plus nejake ine veci dojemilovane. Dal som vymenit rovno oba tlmice, sice bola cena za 1 tlmic SACHS 160EUR, ale vies ako to je s nosenim svojich dielov do servisu a navyse, ked potrebujes mat auto hned k dispozicii, nemozes 3-dni cakat, kym Ti kurierom pridu lacnejsie tlmice... Poobede som sa tam zastavil, jednu stranu uz dokoncovali, druhu zacinali. Ukazal mi stary tlmic, strihnuty srob, proste vsetko, co trebalo urobit, ziadne ojebavky. Na druhej strane muselo ist dole cele rameno, lebo nevedeli tlmic dostat von. Vecer o siedmej mi volal, ze rano si mozem prist pre auto...
V servise som bol prvykrat, dovtedy som robil vsetko sam. Ale ked som videl, v akom to bolo nakoniec stave, tak som bol aj rad, ze som aspon tuto jednu vec dal spravit do servisu, inyk by som to nestihol...
BMW -Bayerische Motoren Wergel

Alfa Romeo Spider 1.8TS '99
e39 525i sedan '03 -ex
e39 520i sedan '01 -ex pribeh
e36 316i Compact '97 -ex pribeh

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 13 neregistrovaných