... všetko o BMW ...

jakoze z radio modulu sa daju pripojit cince ?? a radio mam aj navigaciu tu velku 16:9
  jakoze z radio modulu sa daju pripojit cince ?? a radio mam aj navigaciu tu velku 16:9 
											 heh ja by som asi chcel neakym stylom dat do plata subwoferovi repro a zosik niekam hodit nech je kufor prazdny a nech to pekne hra do vnutra...vedel by si mi odporucit repro a zesik k tomu ???
 heh ja by som asi chcel neakym stylom dat do plata subwoferovi repro a zosik niekam hodit nech je kufor prazdny a nech to pekne hra do vnutra...vedel by si mi odporucit repro a zesik k tomu ??? 

Tomee117 napísal:Môj názor je , začať výmenou originálnych reprakov v dverách a zadnom plate za kvalitnejšie. Už o poznanie to bude lepšie. Keď to aj tak bude málo a chcete tam subwoofer tak určite NIE do kufra (sedan), lebo sú veľmi utesnene . zbytočne to bude rozbíjať kufor , všetko bude hrkat a slabo hrať do kabíny. Určite mala ozvucnica na mieru a repro nasmerovane do kabíny cez otvor na lyže . Vôbec to nehrá do kufra , tým pádom žiadna rezonancia. Určite nerezat do plata .