... všetko o BMW ...
rudisss530D napísal:chlapy kto by mi vedel urobit hdbu do auta ale uz tak trosku profi ne kable hociakde a tak .... zatial by som len chcel do zadu do plata vyrezat otvor na velky basak k tomu zosilovac a to na zaciatok by stacilo...a ste otazka ked mam 530d 2003rocnik s tu velku navigaciu klipy sa tam daju neako prehravat ? podporuje neaky format to radio ?diky
tomikelly napísal:Načo by kupoval 2DIN rádio a ešte k tomu také ktoré nie je vôbec do BMW kvôli ktorému by musel rezať do kúrenia kupovať rámik a kaziť origo Board Monitor v ktorom je takmer všetko (BC,GPS,Radio,CD Changer,TV). Ako som ti písal jednoduchým prirobením AV vstupu do TV modulu môžeš na monitore zobraziť čo chceš a je to určite lacnejšie riešenie ako kupovať 2DIN rádio a rozkopať pol prístrojovky.
Keď máš v predu Board monitor 16:9 tak v kufri nemôžeš mať len CD changer ale aj Rádio modul BM54, GPS mechaniku poprípade aj TV modul keď tak hoď sem foto ľavého blatníku a potom sa uvidí čo máš. A keď máš 16:9 tak všetko čo sa týka toho je v kufri teda tam kde chceš mať predpokladám subwoofer a teda nič nemusíš ťahať zpredu do zadu ako v prípade neoriginál 2DIN rádia.
BTW neviem či si videl niekedy e39 čo má Board monitor konkrétne jeho káblovačku respektíve schému ale dosť podstatný fakt je že Rádiomodul BM54 v tomto prípade je v kufri. Ako iste viete BMW nemá na rádio ISO konektor a je potrebná redukcie. Keďže 2DIN rádio všetky čo boli spomenuté majú ISO konektor neviem akým spôsobom by sa dal pripojiť do e39 ktorá má 16:9 keďže narozdiel od e39 ktorá má obyčajné rádio je na e39 so 16:9 rádiomodul s konektorom v kufri a teda by si musel nájsť 5m redukciu a prekopať celý interiér.