Vladdo01 napísal:tak tu je ilustracni obrazok, ja som mal kedysi davno na VW polo 8000k a za dazda som nevidel ani hovno
neda mi ale musim sa zasmiat

, sa pozri na ten obrazok poriadne a povedz co vydis? Ja vydim to ze vsetky su rovnake len pocitacovo je zmenena pociatocna biela na ine otiene, preco by inak boli svetla mesta v pozadi na poslednej foto tiez fialove?
To je sice pekne ze si mal na VW polo xenony, ale urcite si nemal sosovky, a ty co isly oproti tebe urcite boli cely radostny, ked si ich oslnoval.
je to len reklamny tach, skutocnost je ina... sam ma na svojej e39 HIDy 6000k (piloty), tak viem o com hovorim, a kazdy kto ich ma mi to potvrdi. Da sa s tym chodit v pohode, ale je to slabsie, teraz by som urcite zhanal 55W
Poznam to s vlastnej skusenosti na viacerych autach (s sosovkami), v noci ked prsi, okrem ciar na ceste vydiet HOVNO
Preto hovorim ze treba 55W HID alebo sa pohrat s ohniskovou vzdialenostou
turtlak69 napísal:xenony maju nenormalny odber. teda aspon moje urcite (alebo mam baterku na odchode). 15-20 minut so zapnutymi svetlami a vypnutym motorom a vysledok bolo startovanie cez kable... skusil by som zapinat svetla s inou baterkou alebo cez kable v otackach.
Xenony by NEMALI mat vacsi odber ako maju napisany (35W) a pociatocny start si sice ziada napatie okolo 25 000 V namiesto stalych 85-90 V , ale baterka nieje dostatocne rychla dodat take velke mnoztvo energie za tak kratky cas (prikladom su kapacitory pre hudbu do auta),..... nato su v Ballaste velke kondenzatory... baterka to ani nepociti, ze xenon startuje
TT-SIMIK napísal:Neviem ako je to možné,ale kamošovi sme dali nové svetlá a HID H7 a vypinajú mu motor tie xenony.....predtým mal ogigo xenony a v pohode a ked dal prestavbovku do liftovych svetiel tak mu vypne motor ked zapne svetla,proste skape....nechápem tomu....
Typoval by som to na prebijanie tych pociatocnych 25kV na napr. karoseriu alebo niekde inde do kabelaze