... všetko o BMW ...
lionlion napísal:
neda mi ale musim sa zasmiat, sa pozri na ten obrazok poriadne a povedz co vydis? Ja vydim to ze vsetky su rovnake len pocitacovo je zmenena pociatocna biela na ine otiene, preco by inak boli svetla mesta v pozadi na poslednej foto tiez fialove?
To je sice pekne ze si mal na VW polo xenony, ale urcite si nemal sosovky, a ty co isly oproti tebe urcite boli cely radostny, ked si ich oslnoval.
je to len reklamny tach, skutocnost je ina... sam ma na svojej e39 HIDy 6000k (piloty), tak viem o com hovorim, a kazdy kto ich ma mi to potvrdi. Da sa s tym chodit v pohode, ale je to slabsie, teraz by som urcite zhanal 55W
Poznam to s vlastnej skusenosti na viacerych autach (s sosovkami), v noci ked prsi, okrem ciar na ceste vydiet HOVNO
Preto hovorim ze treba 55W HID alebo sa pohrat s ohniskovou vzdialenostou
Xenony by NEMALI mat vacsi odber ako maju napisany (35W) a pociatocny start si sice ziada napatie okolo 25 000 V namiesto stalych 85-90 V , ale baterka nieje dostatocne rychla dodat take velke mnoztvo energie za tak kratky cas (prikladom su kapacitory pre hudbu do auta),..... nato su v Ballaste velke kondenzatory... baterka to ani nepociti, ze xenon startuje
Typoval by som to na prebijanie tych pociatocnych 25kV na napr. karoseriu alebo niekde inde do kabelaze
Vladdo01 napísal:
lionlion- to co si napisal je jasne aj mne! nie som slepy. kedy si pozorne cital text tak si vsimnes ze je tam napisane "ilustracny obrazok"a ma to znazornovat zhruba odtein svetla. na VW polo som mal samozrejme aj sosovky niesom saleny vychodnar ktory si nadrbe na 105ku alebo facko xenony a ma pocit ze jazdi v meduri
a auta oproti nevidia ani hovno... nene, tak to si na omyle kamo.
lionlion napísal:Xenony by NEMALI mat vacsi odber ako maju napisany (35W) a pociatocny start si sice ziada napatie okolo 25 000 V namiesto stalych 85-90 V , ale baterka nieje dostatocne rychla dodat take velke mnoztvo energie za tak kratky cas (prikladom su kapacitory pre hudbu do auta),..... nato su v Ballaste velke kondenzatory... baterka to ani nepociti, ze xenon startuje
lionlion napísal:Typoval by som to na prebijanie tych pociatocnych 25kV na napr. karoseriu alebo niekde inde do kabelaze
lionlion napísal:kludne to daj, oslnovat nebudes nikoho, oslnuju iba ty co nemaju sosovky. Nastavit sa to da v pohodo, pri najlespom nebude treba vobec nastavovat, ja som svoje nahodil a v servise som si dal skontrolovat a odchylka ziadna.
Svietit to bude tiez lepsie ako halogen ked je sneh alebo hmla, jedina za dazda je to horsie. Na dazd treba cim zltsie svetlo, na hmlu a sneh zase viac domodra, ale nie prehnane, max 6000k.
foxik666 napísal:neviem ako je to so svietivostou ale chcem aby boli take modre..videl som jedno matne gečko a to bolo brutalne
lionlion napísal:takze pockat, s CAN BUS regulaciou?..... lebo ja vo svojej e39 525d 2002 mam prave dorobene xenony 35w, akoze vsetko ide ako ma uz asi pol roka, ziadnu sarapatu to nerobi ani vypalenu ziarovku nehlasi...... ked je to v poriadku tak sa nemusim nicoho bat, neurobi mi to neskor nieco?