... všetko o BMW ...

Moderátori: Hugino, jararak

obchodna sekcia

Užívateľov profilový obrázok
Doodoo8
Autor témy
Auto: e39,e34, 2,0i
Kraj: Košický

e39 - tečie servo riadenie

Streda, 17. Decembra 2008, 20:29

cawte cawte,...kto mi poradi?zacalo mi tiect servo riadenie na e39,97..2,0i,..zhodil som spodny kryt motora dole,..a prisiel som nato ze hadice su w poriadku myslim ta co ide az dole,ale prisiel som aj nato ze ten olej sa mi trati niekde pri chladici alebo za chladicom lebo olej mi kwapka niekde od chladica aaa to dost,este som to nemal rozobrate tak newiem ci sa pustat dotoho ci nie,..alebo to nechat na servis..kde moze byt chyba,..kam ide ta druha hadica smerom k chladicu?poradi niekto?...dikk..

Peacemaker

Streda, 17. Decembra 2008, 22:55

Asi si isty ze je to olej nie je to hnedo-modrý maglajs . To je chladiaca zmes . Je to tak isto mastne a vyzera to ako olej. Mne to prckalo a bola to prasknuta expanzna nadrzka.
Bávo je Bávo ( E39) Black or white, it´s always pink inside

mathesss
Kraj: Trnavský

Streda, 17. Decembra 2008, 23:05

čawes.. toto je častí problém.. ten olej ti steká po hadiciach dolu... Najlepšie keď si kúpiš prostriedok na odmastnovanie, očistíš hadice a pod každu jednu pásku daj ešte jednu, a dotiahni ju najviac ako vieš....
BMW F01 730xd
EX.:BMW E65 730d
EX.:BMW E39 528i

Brano-HAVA
Kraj: Banskobystrický

Štvrtok, 18. Decembra 2008, 17:29

Zdar, kludne mozes rozobrat chladice, medzi chl. vody a chl. klimi sa nachadza chl. serva, je to taka hlinikova trubka zvycajne byva predrata pretoze je tenkostenna. Neda sa objednat nikde iba orig.

R0nnIe
Auto: 325i e36 coupe
Kraj: Žilinský

Štvrtok, 18. Decembra 2008, 17:42

mathesss napísal:
čawes.. toto je častí problém.. ten olej ti steká po hadiciach dolu... Najlepšie keď si kúpiš prostriedok na odmastnovanie, očistíš hadice a pod každu jednu pásku daj ešte jednu, a dotiahni ju najviac ako vieš....
Ano presne tak, po hadici to casto steka

Doodoo8
Autor témy
Auto: e39,e34, 2,0i
Kraj: Košický

Štvrtok, 18. Decembra 2008, 18:43

nooo rozobral som ten chhladic,.tak som tam nasiel tie trubky ten chladic serva ci ako sa to vola,..wyzera to na to predratie,..este nesom si celkom tym isty,..ale keby stekala kwapalina po hadici tak by to kwapkalo niekde aj na jej ohybe,...ale to kwapkalo spod chladica,..cervena kwapalina,..aj ta sa mi tratila s nadrzky serva...da sa to objednat,..1400sk,..cize brano,..mal si prawdu stymi chladicmi..toooo som predtym newedel,..kukol som si to na bmwfans,...

TonyAS
Auto: BMW E39 540iM 6-kv
Kraj: Prešovský

Re: e39 - tečie servo riadenie

Nedeľa, 12. Decembra 2010, 22:31

Ja mam zase problem ze mam na celom serve zospodu taky mastny film nadrzku som zatial nekontroloval ze kolko je tam oleja, ale ked otacam tak je to trochu pocut, take bzucanie. Mal uz niekto taky problem, treba to cele prekontrolovat ze odkial to vlastne tecie a potom sa asi uvidi. Ja len preto ze kym sa do toho pustim nejake rady, repasovat dufam ze to nebude treba az tolko Km to nema nabehane KM su realne okolo 150 000 a pravidelny servis v BMW.
BMW 540iM 6-kvalt
-----------------------------------------------------------------------------

FREUDE am FAHREN ist ein BMW zu FAHREN und dazu noch ein 8-zilinder.

zacho_TT
Auto: 320Ci
Kraj: Trnavský

Nedeľa, 12. Decembra 2010, 23:41

TonyAS napísal:
Ja mam zase problem ze mam na celom serve zospodu taky mastny film nadrzku som zatial nekontroloval ze kolko je tam oleja, ale ked otacam tak je to trochu pocut, take bzucanie. Mal uz niekto taky problem, treba to cele prekontrolovat ze odkial to vlastne tecie a potom sa asi uvidi. Ja len preto ze kym sa do toho pustim nejake rady, repasovat dufam ze to nebude treba az tolko Km to nema nabehane KM su realne okolo 150 000 a pravidelny servis v BMW.

ked som mal e36, taktiez mi to servo vrzgalo, dolial som olej chvilku prestalo, potom to znova zacalo, problem bol v tom ze tie prachovky na riadeni boli uz stare a roztrhane dostaval sa tam bordel, vysledok uplne vybuchane riadenie a cez tie roztrhane prachovky mi tiekol olej, kupil som pouzite bez vole od Baaga z CZ + nove prachovky a islo paradne.
///M

matomendoza
Auto: e39,e38
Kraj: Nitriansky

Utorok, 25. Januára 2011, 13:01

aj mne trochu slzilo tak som dal nove eskapasky
a vytiahol som nadrzku a dolial taketo nieco(vid obrazok)
mam to 3 tyzdne,hadice suche a servo tiez
mozem odporucat,za 6 euro to stoji vyskusat,mozno pomoze
Prílohy
DSC_0034.JPG
b m w e 38 735 i A individual
geboren in Dilgolfing am 24.04.2001
Gewicht:1925 kg/Länge:4984 mm
b m w e 39 525 t d s
geboren in Dingolfing am 6.11.1997
Gewicht:1655 kg/Länge:4805 mm
vw passat 2.8 v6 synchro excrash

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 7 neregistrovaných