... všetko o BMW ...
ViktorDDD napísal:viem čo tie vstreky stoja preto som napísal čo som napísal tak prosím ťa nežmurkaja to som musel meniť celý motor, inak by boli investície do motora okrem oleja a filtrov niekde okolo 100 max. 150€
a TDS je konštrukčne o dobrých pár rokov starší ako M57 tak neviem čo od toho čakáš, TDS je lacné vozenie lebo tie autá idú pomaly za cenu šrotu a pritom sa to dá udržať pri živote za málo peňazí, to sa o M57 nedá povedať
Milosss napísal:A napríklad pri ustálenej 90ke je viditeľná zmena na ekonomere pri prechode z tých 245 na 205?
Milosss napísal:No o tomto som chcel písať. Verím že to môže mať nejaký vplyv na spotrebu aj tá moja zmena pneu, čo ale pripisujem aj inému obdobiu. Preto nesledujem skoro žiadne zmeny v spotrebe. Ale 2l/100km je sakramensky veľa. Preto ak by bol rozdieľ naozaj 2l/100km, tak rozdiel v ekonomery musí byť vidieť. Preto som narážal na ten ekonomer, ktorý, ako všetci dobre vieme, ukazuje nie najpresnejšie hodnoty.
Maco napísal:Ok, manual automat? Cisto mesto rozumejme v dubravke nabehnes na obchvat a v trnavke schadzas? Alebo do roboty 4 km cisto rano po meste po semaforoch? A zvaz co napises, viaceri tu mame/mali sme to auto a aj po BA